Rīgā nakts vidū atrod auto guļošu bērnu; vecāki izbrīnīti par policiju

Portāls nra.lv 11.aprīlis 2018, 16:22
 
pixabay.com
Pirmdien, 9.aprīlī, pulksten 1.00 Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu bērnu, kurš guļ stāvēšanai novietotā automašīnā. Apstākļu pārbaudīšanai uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa.

Kārtības sargiem, ierodoties adresē, izsaucēji pastāstīja, ka bērns automašīnā jau guļ aptuveni trīs stundas. Transportlīdzeklis bija novietots netālu no kādas spēļu zāles. Policisti nolēma pārbaudīt izklaides vietu, taču tieši tobrīd no tās iznāca meitenes vecāki.

Jautājot, kāpēc bērns naktī atstāts viens, bērna māte apgalvoja, ka pirms pāris stundām atbraukusi pakaļ vīram. Kādu laiku sieviete ar meitu gaidījusi automašīnā, taču vēlāk pati aizgājusi pie vīra un atstājusi meitu vienu. 12 gadus vecā meitene, gaidot vecākus, vairākas reizes viņiem zvanījusi, bet tā arī vecākus nav sagaidījusi un aizmigusi.

Pārrunu laikā vecāki izrādīja izbrīnu par izsaukumu, skaidrojot, ka neko sliktu savā rīcībā nesaskata. Par notikušo pieņemta liecība.

Lietas materiāli nosūtīti RPP Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas darbiniekiem izvērtēšanai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:33

Jaunākās diskusijas