Vai mūs muļķo? Latvietis iztērē milzu summu loterijas biļetēs, bet paliek bešā

Portāls nra.lv 12.janvāris 2018, 12:12
 
F64
Kāds latvietis, vārdā Leons, pastāstījis par savām nedienām ar loterijas ''Simtgades loterija'' biļetēm.

Leons jau iepriekš esot portālā sudzibas.lv šķendējies par aizdomām, ka loterijās notiekot cilvēku krāpšana, tomēr tagad viņa mērs patiešām esot pilns.

Pēc vilšanās ar momentloterijām, viņš esot nolēmis pirkt biļetes retāk, bet tās dārgākās: ''Pats biju aktīvs barikāžu dalībnieks - nolēmu - ja neko lielu nevinnēšu, tad atbalstīšu simtgades svinēšanu, arī azarts ir - ja nu...''

Vīrietis nopircis 12 biļetes, tam iztērējot 60 eiro, tomēr rezultātā laimējis ne cik...

''Lai dienā ir viens miljons biļešu, no kurām ar laimestu aptuveni trešā daļa, tātad aptuveni katrai trešajai būtu jāvinnē. Tātad man būtu jābūt atvinnētiem vismaz 15-20 eiro,'' aprēķinājis Leons.

''Nejaušības teorija, mērfija likums u.t.t. te nestrādā, jo tā neveikties vienkārši nevar, teorija par veiksmi mīlestībā nelaimēšanas dēļ arī te nerullē - nemanu ka mani vajātu iemīlējušos sieviešu bariņš. Biļetes pirku pārsvarā vienā veikalā un pakāpeniski, jo ar to naudu ir kā jau visiem,'' norāda neapmierinātais.

Leons secina, ka biļetes visticamāk ir tukšas visos gadījumos, pircēju atstājot muļķu lomā: ''Pareizi ir, ka loteriju sauc par muļķu nodokli. Centīšos vairāk tās biļetes nepirkt, vismaz Latvijā nē, jo pērkot Lietuvā kaut sīkas summiņas, bet var laimēt.''

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas