Vīrietis no Baltkrievijas Rīga cenšas no šoferiem iekasēt piecus eiro

Portāls nra.lv 13.janvāris 2018, 12:44
 
Ekrānšāviņš no raidījuma "Degpunktā"
Raidījums "Degpunktā" ziņo par vairākiem vīriešiem Krasta ielā, netālu no Dzelzceļa tilta, Rīgā, kuri cenšas garāmbraucošajiem šoferiem, rādot lapu uz uzrakstiem, pārdot Latvijas suvenīrus.

Lai arī līdz šim neviens par to vēl nebija sūdzējies, otrdien dienas laikā videonovērošanas centra darbinieki bija piefiksējuši šos tirgotājus un uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā pašvaldības policijas ekipāža. Vīrietis autovadītājiem piedāvājis iegādāties dažādus suvenīrus ar Latvijas simboliku.

Atklājies, ka apturētais ir Baltkrievijas pilsonis, kurš saņēmis vīzu un Latvijā ieceļojis legāli. Līdzās karodziņiem jaunā vīrieša rokās kārtībsargi pamanījuši arī zīmīti, kas tika pasniegta šoferiem. Tajā tās autors atklāj, ka ir kurlmēms un lūdz apkārtējos palīdzēt, par pieciem eiro iegādājoties karodziņu. Lai arī, iespējams, daudzi labprāt palīdzētu, šāds rūpals ir pretlikumīgs, tādēļ vīrietis aizturēts un nogādāts dežūrdaļā.

Noskaidrojies, ka viņš šos suvenīrus iegādājies Krievijā par lētāku summu un piepelnās šeit, pārdodot tos par dārgāku summu, vēsta raidījums. Viss nav beidzies vien ar pārrunām. Lai arī likumsargi pārkāpējam nav piemērojuši naudas sodu, viņam nācies šķirties no precēm. Tās konfiscētas un tālāk tiks iznīcinātas.

Avots: "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas