Brīvprātīgie pārmet "Bezvēsts.lv" bezdarbību pazudušā Krišjāņa meklēšanā

Portāls nra.lv 23.decembris 2017, 18:02
 
bezvēsts.lv
Kā iepriekš ziņots, šodien tika atrasts Krišjāņa Zvejnieka mirstīgās atliekas. Brīvprātīgo grupa "Pazudis Latvijā" publicējusi asu viedokli par meklēšanas norisi un sadarbību ar "Bezvēsts.lv".

"Kad uzzināju par Krišjāņa pazušanu... Es pats uzmeklēju tuviniekus, lai pieteiktos brīvprātīgi palīdzēt meklēt puisi jau no svētdienas. Mēs visu nedēļu veicām meklēšanu un situācijas analīzi. Meklējām dienu un nakti... kad kurš varēja tikt. Jūs visi redzējāt mūsu postus par aicinājumiem pievienoties brīvprātīgajiem, lai maksimāli varētu paātrināt lielāku teritoriju apzināšanu. Mēs kopā strādājām kā komanda. Paldies Valsts Policijas darbiniekiem ar kuriem mums izveidojās laba sadarbība un mūsu informācija veiksmīgi nokļuva līdz viņiem un tika pārbaudīta. Mēs stradājām kopā roku rokā. Kopā mēs esam liels spēks.

Tagad tā. Cienījamie BEZVĒSTS.LV. Es vairs neklusēšu. Šīs Krišjāņa meklēšanas laikā es jūs reāli esmu redzējis darbojoties tikai šodien 23.12.2017. Kur jūs bijāt ātrāk? Kaut viens no jums... varēja kaut uz maiņām ar mums satikties un kopīgi darboties un meklēt šo nedēļu... kaut stundu dienā!!! ŠEIT KONKURENCE NEPASTĀV UN NEKAD NEPASTĀVĒS... VISMAZ NO MŪSU PUSES. IR JĀSTRĀDĀ KOPĀ UN SALIEDĒTI. Ceru kādreiz sapratīsiet to.

Kāpēc nedēļas vidū likāt vienkārši safotogrāfētas foto no Pārdaugavas teritorijas un reāli nemaz fizisku meklēšanu nebijāt veikuši un mēs jūs ne reizi savos maršrutos nesastapām... Vai jums tikai publicitāte ir svarīga nevis cilveka dzīvība? Jūs reāli pieslēdzāties tikai šodien 23.12.2017 un uzreiz publiskojat video , ka jūs esat aktīvie meklētāji.

AR KĀDĀM TIESĪBĀM JŪS JAU NOPUBLICĒJĀT VIDEO PIRMS KRIŠJĀŅA TUVĀKAJIEM CILVĒKIEM... SIEVAI UN MĀTEI TIKA PAZIŅOTS PAR TO?KA DIEMŽĒL KRIŠJĀNIS ZVEJNIEKS TIKA ATRASTS BEZ DZĪVĪBAS PAZĪMĒM? AR KĀDĀM TIESĪBĀM?

Jūs saprotat, ka Krišjāni mājās gaidīja arī 4 mēnešus vecs dēliņš? Ar šo jūs esat pārkāpuši jebkādas ētikas normas un parādījuši necieņu pret puiša tuvākajiem. Man patiešām ir kauns par jums jūsu vietā! Jums publicitāte tiešām ir svarīgāka par jebkādām ētikas normām. Man ir vienalga kurš atrod cilvēku... Galvenais lai atrod, bet jūs rīcība ar video bija vienkārši pretīga. Ar cieņu, Gatis," v'esta ieraksts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:31

Jaunākās diskusijas