Pastniece kādā mājā Kuldīgas novadā atrod "dzīvu mironi"

Portāls nra.lv 9.novembris 2017, 6:50
 
Ekrānšāviņš no "Bez tabu"
Kuldīgas novada Gudenieku pastniece centusies nogādāt pensiju kādam aptuveni 30 gadus vecam vīrietim. Teju 15 minūtes viņa klauvējusies pie durvīm, taču neviens tās nevēra vaļā. Tikai pēc tam, kad ar citu palīdzību atvērtas mājas durvis, vietā pavēries šokējošs skats.

Raidījums "Bez Tabu" vēsta, ka pēc tam, kad pastniece un autoveikala pārdevējs, kurš palīdzējis iekļūt 30 gadus vecā vīrieša- invalīda mājoklī, viņi sapratuši, kāpēc vīrietis nav spējis atvērt durvis.

"Mēs iegājām istabā, kur viņš gulēja. Dzīvs mironis, tā varētu teikt! Kauli un āda! Ļoti tievs, izvārdzis cilvēks. Viņš pat nevarēja nosēdēt. Es pirmoreiz kaut ko tādu redzēju. Sačurājies gulēja. Apkārt antisanitāri apstākļi," raidījumam norāda pastniece.

Mājā atrastais cilvēks dzīvo patiesi skaudros apstākļos- mājās nav dzeramā ūdens, elektrības. Viņš lietojot lietus ūdeni. Māju nevar apkurināt, starp ēkas dēļiem svilpo vējš. Vīrietis arī sirgst ar mentāla rakstura problēmām un viņam esot nepieciešamas zāles.

Šobrīd vīrietis nogādāts Kuldīgas slimnīcā. "Viņš ir ļoti smagā stāvoklī. Bada dēļ nerunā. Nestaigā, jo kājas atsalušas. Iespējams, tās būs jāamputē," "Bez Tabu" informējis anonīms avots.

Vietējā sociālā darbiniece apciemojot kungu reizi mēnesī. Nekas neesot liecinājis, ka situācija nonāks tik tālu.

”Mēs ar sociālo darbinieci runājām, ka, visdrīzāk, viņš plikām kājām kaut kur skraidījis. Vairāk par reizi mēnesī neejam, ja cilvēkam viss ir normāli,” stāsta Gudenieku pagasta pārvaldniece D. Bērende.

Avots: raidījums "Bez Tabu"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas