Labdara sirds lūzt: Meita izmāna māju sirmajai māmuļai un atstāj vienu

Portāls nra.lv 1.novembris 2017, 14:01
 
pixabay.com
Labdarības grupas "Palīdzēsim viens otram" pārstāvis Edijs dalās ar aizkustinošu stāstu par kādu sirmgalvi, kura atstāta novārtā.

"Gribēju padalīties ar šīs dienas notikumu! Šodien man ir emocionāla diena, daudz jaunu pārdomu un atziņu. Sākšu ar to, ka esmu maz gulējis, varbūt tas ir iemesls kapēc es to tik ļoti ņemu pie sirds.

Bijām ciemos pie kādas 84.gadīgas omītes, sauksim viņu par Astrīdu. Omīte dikti sirsnīga, ienācām jau iekšā, viņai jau prieka asaras bira, no tā, ka esam viņu apciemojuši. Apciemojām, jo viņu dzīvē piemklējis "melnais posms", meita, kas ar viltu izmānija mājiņu un tagad neliekas ne zines par savu māmuliņu, ne malciņa, ne pārtika.

Sēdēju pretī omītei un stingri ar pildspalvu drukāju viņas teikto, ik pa laikam roka nodreb jo kamols jau ir uzskāpis ļoti augstu. Daina piesēdās tuvāk omītei, lai viņa tik ļoti nepārdzīvo - samīļo, un saka "Viss būs kārtībā". Tas, cik ļoti omīte sapriecājās, tas lika atkal un atkal saprast par ko mēs cīnamies.

Sēdējām runājām, runājām par viņas jaunību, stāstija, kā sapazinusies ar savu vīru - to visu biji tik aizraujoši klausīties. Aši aizskrējām uz mašīnu pēc "ciema kukuļa - šokolādes koņčiņas". Omīte bija starā, iedeva man kārtīgu buču uz vaiga un mīļi atvadijāmies.

Tad Daina aizgāja "bombardēt" kaimiņus, lai māmuliņu pieskata, kamēr mēs kārtojam visas nianses ar aprūpētāju utt. Ja mēs katrs darīsim laipnas un skaistas lietas - pasaule būs skaista. Ja pasaule būs skaista - skaisti būsim mēs. Tā ir tā aizberga daļa, kas nav saredzama," raksta Edijs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas