Māte skaidro, kur Lietuvā bija pazudis liepājnieks Ronalds

Portāls nra.lv 28.oktobris 2017, 12:09
 
rawpixel/pixabay.com
Pirms nepilnas nedēļas tika ziņots par Lietuvā pazudušo Ronaldu Simsonu, kura auto atrada kaimiņzemē, bet no 28 gadus vecā puiša nebija nekādas ziņas. Vīrieša māte paskaidrojusi, kas notika.
28 gadus vecais liepājnieks Ronalds Simsons ir atradies un atgriezies Latvijā. Sveiks un vesels. Ar viņu šobrīd viss ir kartībā, atrodas ģimenes lokā Latvijā un jau strādā.
Par to Bezvests.lv brīvprātīgajiem paziņoja pazudušā radinieki. Ronalda mamma pateicas Bezvests.lv par padomiem un visiem līdzcilvēkiem un ģimenes draugiem, ka arī dēla kolēģiem, - visiem cilvēkiem Latvijā un Lietuvā, kas nepalika vienaldzīgi, dalījās ar informāciju un palīdzēja meklēt:
"Dēlu meklēt mežā, ceļmalā mums palīdzēja meklēt pilnīgi sveši cilvēki, kuri brīvprātīgi bija nelaimē kopā ar mums. Īpaši milzīgs paldies šoferim tālbraucējam, kurš izglāba Ronaldu sarežģītajā situācijā, jo viņš bija vienīgais, kurš iedeva dēlam savu mobilo telefonu piezvanīt tuviniekiem, pārējie cilvēki atteica...
Dēlam nebija līdzi ne telefons, ne nauda, tāpēc, kad beidzās benzīns, viņš bija spiests atstāt mašīnu un tālāk iet kājām un stopēt automašīnas. Tiklīdz viņam beidzot izdevās piezvanīt, tā atbraucām viņam pakaļ uz Lietuvas-Polijas robežas un atvedām uz mājām."

Liepājnieks pazuda 22. oktobrī, kad plkst.11 izbrauca no mājām Liepājā un 23. oktobrī Lietuvas policija Šauļu apkārtnē atrada viņa "Hyndai" automašīnu, kurā neviena nebija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:40

Jaunākās diskusijas