Bolderājā saimnieks savu savu suni aprok dzīvu

tautaruna.lv 6.septembris 2022, 12:05
 
Ekrānuzņēmums/FB/Ulubele
Kāds suņa saimnieks izdomāja atbrīvoties no sava suņa, aprokot viņu dzīvu. Neticamā veidā suņukam izdevās drusku izkārpīties no kapa un viņu pamanīja cilvēki, sociālajā vietnē raksta "Ulubele".

Iesaistoties "Ulubelei", Valsts policijai un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam izdevās izglābt suni, kas, visticamāk, visu mūžu ir uzticīgi kalpojis cilvēkiem, iespējams pat, savam pāridarītājam. Tagad suņu opis ir dzīvs, drošībā "Ulubelē" un saņem medicinīnisko palīdzību. Par konkrēto gadījumu ir ierosināts kriminālprocess.

"Mēs visi dzīvojam līdzās: ir daudz lielisku, empātisku cilvēku un tomēr tik daudz ļaunu, vardarbīgu (ne)cilvēku. Vardarbīgie dalās noziedzniekos un mentāli sasirgušajos. Šie vardarbīgie izgāž savu ļaunumu pār tiem, kas īsti nespēj sadot pretī un sevi aizsargāt - dzīvniekiem. Tam nevar būt attaisnojuma. Mūsuprāt, tā nedrīkst turpināties. Mēs ceram uz sabiedrības aktīvu iesaistīšanos - uz bezkompromisa attieksmi pret cietsirdības, vienaldzības, ļaunprātības gadījumiem ikreiz, kad ar to sastopamies - vienalga kaimiņu, radu vai svešinieku mājās un pagalmos," uzsver "Ulubele".

Cilvēki, kas izlasīja šo ziņu "Facebook" ir satricināti. "Necilvēks" ir maigākais no apzīmējumiem, kas tiek veltīts suņa apracējam

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:55

Jaunākās diskusijas