Cietsirdība pret dzīvniekiem Ķengaragā: meklē aculieciniekus

tautaruna.lv 29.augusts 2022, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / Oksana Džadana/F64
Ar cietsirdīgu rīcību saskārušies Ķengaraga iedzīvotāji, kur kādā mājas pagalmā nežēlīgi sašauts desmit gadus vecs runcis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ķengaragā pie Rasas iels 30. nama ir izveidota kaķu māja, kur pamestie mājas mīluļi un klaidoņi kopš dzimšamas pulcējās noteiktās rīta vai vakara stundās uz kopīgu maltīti. Ēdienu dzīvniekiem regulāri pasniedz kāda kundze.

Barošanas laikā kaķu skaits mērāms desmitos un, acīmredzot, kādu vietējo tie ir tik ļoti traucējuši, ka pielietots šaujamierocis. Sašauts kāds 10 gadus vecs runcis. Par notikušo mums stāsta iedzīvotāja, kas ziņojusi par nelaimi.

Tatjana stāsta, ka kaķu novietne ir sakopta, ēdiens nekad nekur nemētājās, viss tiek sakopts un atstāts tīri, tāpēc jūtas izbrīnīta par šādu cilvēka cietsirdību.

“Degpunktā” sazinājās ar dzīvnieku patversmes “Ulubele” vadītāju Ilzi Džonsoni. Tieši viņas vadītā iestāde uzņēmusies rūpes par sašauto runci.

Ilze Džonsone
patversmes “Ulubele” vadītāja

“Saņemot zvanu, mūsu cilvēks nekavējoties brauca uz notikuma vietu. Kaķītis tika nogādāts klīnikā. Viņam jau vakar tika veikta operācija ilgstoši - izņēma divas lodes. Mēs arī esam no “Ulubeles” uzrakstījuši iesniegumu Valsts policijai ar lūgumu ierosināt kriminālprocesu un mēs ļoti aicinām cilvēkus nākt palīgā liecināt.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas