Indēšanas mēģinājums? Sieviete Vecmīlgrāvī brīdina suņu saimniekus

tautaruna.lv 6.maijs 2022, 14:30
 
Ilustratīvs attēls / Ģirts Ozoliņš/F64
Vecmīlgrāvī vairāki suņi aizdomīgi savārguši pēc pastaigas. Dzīvnieku saimniekiem ir aizdomas, ka kāds nelabvēlis, kuru suņu riešana pie žoga ikdienā ir nokaitinājusi, izdomājis mīluļus saindēt, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.
Diāna ir divu suņu saimniece un dzīvo daudzdzīvokļu mājā, kurā vairākiem kaimiņiem ir četrkājaini mīluļi. Pēdējās nedēļas laikā daži no vietējiem suņiem savārga.

Diāna vēlas brīdināt dzīvnieku saimniekus: “Manam kaimiņa sunim ļoti slikti palika. Kaimiņienes sunim arī sākās vemšana. Un tad mani divi suņi. Manējais visu rītu vēma, neko neēda. Mēs laižam viņus bez pavadiņas staigāt un paši nāk mājās. Es izstaigāju visu teritoriju un neko nemanīju. Man ir aizdomas, ka kāds kaut ko iemeta, jo mūsu suņi, kad iziet ārā, tad visus norej, kas iet gar žogu.”

Suņuku pašsajūta uzlabojās pēc dažādām dienām, un veterinārārstu palīdzība ķepaiņiem nebija nepieciešama, tādēļ neviens no dzīvnieku īpašniekiem policijā nevērsās. Ar piedzīvoto divu suņu saimniece dalījās sociālajos tīklos, lai brīdināju apkārtnes iedzīvotājus. Cilvēki komentāros izteica savas versijas par notikušo, piemēram, ka suņi nejauši tikuši pie grauzēju indes, ko kāds no kaimiņiem izlicis, lai atbrīvotos no žurkām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas