"Mūsu mazais varonis"; klēpjsunītis izglābj bērna dzīvību

tautaruna.lv 1.augusts 2021, 20:25
 
pexels.com
Mazais Jorkšīras terjers izrādījis neticamu drosmi un izglābis savu 10 gadus veco saimnieci no savvaļas dzīvnieka uzbrukuma, vēsta "People".

"Mūsu mazais varonis," tā par Jorkšīras terjeru Meisiju izsakās viņa īpašnieki.

Suns izrādīja neticamu drošsirdību un izglāba 10 gadus veco saimnieci Liliju no koijota uzbrukuma.

Lilija ar Meisiju bija devušie pastaigā pa Toronto. Sākotnēji mierīgā pastaiga izvērtās īstā šausmu stāstā, Lilija pamanīja, ka viņiem abiem seko koijots.

Meitene sāka kliegt pēc palīdzības. Uztraukuma un lielā izbīļa laikā meitene nometa pavadu un skrēja pie kaimiņiem pēc palīdzības. Tajā pašā laikā sešgadīgais suns centās aizsargāt savu saimnieci un centās uzbrukt koijotam.

"Es skrēju uz iebraucamā ceļa un sāku kliegt pēc palīdzības. Neviens mani nedzirdēja. Es dzirdēju, kā šis koijots uzbruka manam sunim. Es mēģināju zvanīt un klauvēt pie cilvēku druvīm, bet tikai viens atvēra durvis un mani ielaida iekšā," spraigos notikumus medijiem komentēja Lilija.

Lilija atzīst, ka viņas suns ir ļoti drosmīgs. Meitene lepojas ar savu mājas mīluli.

"Viņa ir super drosmīgs suns, es viņu tik ļoti mīlu. Es domāju, kā šis mazais suns var aizsargāt milzīgo cilvēku, mēģinot cīnīties pret koijotu?"

Paveiktais varoņdarbs radīja vairākas traumas Meisijai. Viņai bija saivainota gan kāja, gan vēders. Sunim bija nepieciešams veikt operāciju, bet saimnieki atzīst, ka šobrīd Meisija jūtas arvien labāk.

"Es nekad neticētu, ka koijots varētu iznākt dienas laikā uz ielas un it īpaši tad, ja kāds kliegtu. Koijots tikai sekoja viņai un mūsu sunim, neskatoties uz visu viņas kliegšanu, koijots bija diezgan agresīvs," sacīja Lilijas mamma.

Jau vēstījām, ka kāds cits mājas mīlulis ASV izglābis savu saimnieku. Septiņus gadus vecais labradors vārdā Mārlijs izglāba savu saimnieku no klaburčuskas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:59

Jaunākās diskusijas