Neticami! Suns izglābj slīkstošu briedēnu

tautaruna.lv 19.jūnijs 2021, 20:08
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Suņa saimnieks vakarā nespēja atrast savu mājdzīvnieku līdz brīdim, kad pie piemājas ezerā pamanīja neticamu skatu, vēsta medijs "People".

ASV, Virdžīnijā dzīvojošais Ralfs Dorns pievakarē nespēja atrast savu zeltaino pūdeļretrīveru Hārliju. Viņš devās apsekot pie mājas esošo ezeru un pamanīja tur savu suni veicam varoņdarbu.

Ralfs savu suni pamanīja aptuveni 60 metru attālumā no krasta.

Sešus gadus vecais suns peldēja kopā ar briežu mazuli. Suņa saimnieks atzina, ka Hārlijs kopā ar mazo briedēnu peldēja uz krasta pusi.

Suns palīdzēja mazajam briedēnam nokļūt krastā. Pietuvojoties krastam Ralfs devās palīgā savam mājas mīlulim. Pēc lielā varoņdarba suns nevēlējās atstāt izglābto briedi un palika pie viņa, lai pārliecinātos, ka mazajam meža dzīvniekam viss ir kārtībā.

"Hārlijs nevēlējās atstāt mazuli. Viņš turpināja to uzraudzīt, laizot un rūpējoties par viņu," sacīja suņa saimnieks.

Pēc brīža suņa saimnieks pamanīja netālu esošo briedēna māti. Viņš ieveda suni mājās un lūkojās, kas notiks tālāk. Briedēna māte kopā ar savu mazuli devās prom.

Nākamajā dienā suns meklēja iepriekš izglābto briedēnu un viņam izdevās to atrast. Tas bija pavisam tuvu pie mājām, pie netālu esošajiem kokiem.

"Hārlijs ieskrēja koku masīvā un atrada briedēnu. Mazais pārstāja blēt, asti vicinot, viņi pieskārās ar degunu viens otram, apošņāja un Hārlijs ar mani atgriezās mājās," sociālajā medija "Facebook" rakstīja suņa saimnieks.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:46

Jaunākās diskusijas