VIDEO: Liepājā policisti divas stundas tvarsta mežacūku

tautaruna.lv 18.oktobris 2020, 19:44
 
Pixabay
Portāls liepajniekiem.lv ziņo, ka šonedēļ pašvaldības policistiem bija pamatīgi jānopūlas, lai Liepājas centrā noķertu iemaldījušos mežacūku.

Portāls ziņo, ka Liepājas centrā, pagalmā Stendera ielā, otrdien vairāki pašvaldības policisti teju divas stundas tvarstīja mežacūku, kura pa pilsētu pastaigājusies jau no agra rīta.

Pašvaldības policijā saņemta informācija, ka otrdienas rītā neilgi pirms pulksten 7 pa Tirdzniecības kanālmalu esot skraidījusi mežacūka, taču, apsekojot apkārtni, meža zvērs nav manīts.

Pēcpusdienā cūka jau pastaigājusies līdzās bijušajai ”Rokkafejnīcai”, Stendera ielā, pēc tam iebēgusi vienā no pagalmiem. Tur, ar žogu ieskautā teritorijā, policisti zvēru tvarstīja aptuveni divas stundas. Miegazāles, kas mežacūkai iešautas vairākkārt, nav līdzējušas.

Kad ”Kurzemes Vārds” ap pulksten 15.30 ieradās Stendera ielā, cūkas ķeršana vēl noritēja pilnā sparā. Divas Pašvaldības policijas automašīnas bija norobežojušas piekļuvi pagalmam, kurā aiz žoga no likumsargiem centās izbēgt meža zvērs.

Taču neilgi pirms pulksten 16 otrpus žoga atskanēja skaļi cūkas kviecieni, un drīz pēc tam vairāki policisti no pagalma iznesa sagūstīto dzīvnieku, ieceļot viņu mikroautobusā. Tomēr arī transportlīdzeklī zvērs centās izrādīt pretestību. Mežacūka izvesta ārpus pilsētas un palaista brīvībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:45

Jaunākās diskusijas