Iedzīvotāja brīdina par dzīvnieku indētāju Talsos

tautaruna.lv 13.aprīlis 2020, 16:48
 
pixabay
Sociālajā vietnē Facebook norūpējusies Talsu iedzīvotāja brīdina līdzcilvēkus par gadījumu, kad vņas suns saindējies pastaigas laikā no atstāta cienasta.

Diemžēl, pašas ieraksta autores mīlulim pastaiga beigusies liktenīgi.

"Vēlējos pabrīdināt Talsu iedzīvotājus, kuri ved pastaigā savus mīluļus. Pumpura ielā kāds neiejūtīgs cilvēks nomet dzīvniekiem indi, kas iedarbojas lēnām. Diemžēl, par upuri kļuva mūsu mīļais suņuks," raksta sieviete.

Sieviete atklāj, ka izvedusi suni pastaigā un nav pamanījusi, tieši tas apēdis, taču naktī mājas mīlulim palicis ļoti slikti: "Lielas sāpes, pastaigāt vispār nevarēja un beigās arī pazuda balstiņa, diemžēl, Rīgā mums paziņoja, ka vairs glābt mūsu mīluli nav iespējams. Uzmaniet savus mīluļus!" To, ka suns noindēts, saimniecei apstiprinājusi vetārste.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Komentāros cilvēki izsaka līdzjūtību un neslēpj niknumu par šādu rīcību. Ir arī tādi, kas ziņo, ka guvuši līdzīgu pieredzi.

Diemžēl, šis nav pirmais gadījums, kad cilvēki ļaunprātīgi kaitē dzīvniekiem. Jau vēstījām, ka kāda Valmieras iedzīvotāja brīdināja par ļaundari, kurš suņiem dod ēst desu, kas pilna ar dzelzs skrūvēm. Arī Iļguciema iedzīvotāja brīdināja par "labvēli", kurš suņiem pār sētu met desu, kuras vidū ir striķis ar asumiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:16

Jaunākās diskusijas