FOTO: Internetu sajūsmina vīrieša neparastais veids, kā karantīnas laikā nopirkt čipsus

Baiba Puriņa 29.marts 2020, 2:02
 
Ekrānuzņēmums no Facebook/Antonio Muñoz
Meksikānim Antonio Munjezam, pašizolācijā pavadot tikai trīs dienas, tik ļoti sakārojušies čipsi, ka viņš atradis ļoti neparastu veidu, kā tos iegādāties, neizejot no mājas, vēsta "Mirror".

Lai gan čipši nav pirmās nepieciešamības prece, vīrietis izdomājis neparastu veidu, kā tos sev sagādāt arī pašizolācijas laikā, talkā ņemot mājas mīluli - čivavas šķirnes suni.

Vīrietis pēc gardās uzkodas uz veikalu aizsūtījis savu suni, pie suņa kakla siksnas piestiprinot naudu un zīmīti, kas vēstījusi "Sveiki, veikala īpašniek. Lūdzu, pārdodiet manam sunim "Cheetos" čipšus, oranžos nevis sarkanos - tie ir pārāk asi. Viņas siksniņai pievienoti 20 dolāri. BRĪDINĀJUMS: suns kodīs, ja pret viņu slikti izturēsies. Jūsu kaimiņi."

Ekrānuzņēmums no Facebook/Antonio Muñoz

Vīrietis sociālajā vietnē Facebook ievietojis attēlus, kuros redzams kā suns nes čipsu paku, kas gandrīz lielāka par pašu dzīvnieku. Attēlus autors komentējis: "Trešā karantīnas diena. Es gribēju "Cheetos"."

Ekrānuzņēmums no Facebook/Antonio Muñoz

Ar ierakstu dalījušies vairāk nekā 241 000 cilvēku un tas izplatīts arī citos sociālajos tīklos. Daudzi komentāros neslēpj, ka publicētie attēli viņus sasmīdinājuši. "Iesācēja līmenis: suns atnes alu no leduskapja. Augstākais līmenis: suns atnes uzkodas un atdod naudas atlikumu," raksta viens no daudzajiem komentētājiem.

Jau vēstīts,ka cīņā pret Covid-19 pandēmiju vairāk nekā miljardam cilvēku vairāk nekā 50 valstīs un teritorijās lūgts uzturēties mājās un izvairīties no socializēšanās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas