Kas tagad notiks ar Rīgas domes kaķiem Kuzju un Muri?

tautaruna.lv 25.janvāris 2020, 11:21
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Pagājušajā nedēļā no amata gāzta Rīgas mēra vietniece Anna Vladova no partijas “Saskaņa”, kas līdz šim rūpējās par Nila Ušakova atstāto mantojumu, diviem kaķiem. Kāds liktenis tagad sagaida abus runčus, centās noskaidrot raidījums "Bez Tabu".

Uz Annas Vladovas kabinetu kaķi pārceļoja, kad par Rīgas domes mēru kļuva Oļegs Burovs, kurš bija pret abu runču - Kuzjas un Mura - turpmāku dzīvi mēra kabinetā. Taisnojies, ka viņam ir alerģija pret kaķu spalvām.

Kad “Bez Tabu” žurnālisti ierodas Rīgas domē, kaķus sastop partijas “Saskaņa” deputātu frakcijas telpās. Kuzja atpūšas uz sava iemīļotā apaļā galda, Muris veic apgaitu no viena kabineta uz otru. Kopš pagājušās nedēļas Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieces Annas Vladovas kabinets gan ir tukšs. Viņa no amata ir atstādināta, bet Vladovas kundze bija tā, kura pieteicās kļūt par kaķu aizbildni, kad Nils Ušakovs Rīgas domi pameta un devās uz Eiroparlamentu.

Kaķu uzturēšana nav iekļauta Rīgas domes budžetā, stāsta Rīgas domes partijas “Saskaņa” deputātu frakcijas pārstāve Diāna Švāne. Par abiem runčiem joprojām rūpējoties Anna Vladova (tagad domes deputāte) un arī Nils Ušakovs pārskaitot naudu kaķu vajadzībām, lai tiem nodrošinātu pārtiku, smiltis un citas nepieciešamās lietas. Apgalvo, ka kaķiem klājas un klāsies labi.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas