FOTO: Patversmē "Ulubele" pilnībā mainās kāda suņa dzīve

Viktorija Gabrjuna 14.decembris 2019, 14:43
 
facebook.com
Dzīvnieku patversme "Ulubele" dalījusies ar kādu stāstu par mazu toterjeru šķirnes suni, kas no ielas nonāca jaunā ģimenē.

Mazā toiterjeru omiņa (suns gados) tika atrasta novembrī viena pati klīstam gar šosejas malu. Vērīgi cilvēki pamanīja, izglāba un atveda omiņu uz patversmi.

Nekopta, nosalusi, milzīgi gariem nagiem un pilnībā bez zobiem mazā nonāca "Ulubelē".

"Sakopām, sasildījām un kopā gaidījām "saimnieku", jo vairāk nekā 10 gadus vecajai sunītei bija čips. Diemžēl nereģistrēts.
Neviens omiņai pakaļ neieradās. Viņu - maziņu, sabozušos, ar lielu nepatiku pret dzīvi - patversmes voljērā pamanīja Ira un Sergejs.
Mazā omiņa nu adoptēta kuplā ğimenē, kurā jau dzīvo toiterjers Spok un 2 orientāļi Zaza un Lea. Mazā omiņa Savās Mājās ir riktīga priekšniece, tāpēc tikusi pie atbilstoša vārda - Zinaīda Petrovna. Kā smejas saimniece Ira - ienesusi ğimenē papildu jautrību un ir kā odziņa uz tortes,"teikts patversmes ierakstā.

Tikmēr komentāros cilvēku neslēpj sajūsmu gan par pašu sunīti, gan par tā saimnieku rīcību.

"Milzīgs paldies!!! Ļoti bieži domāju par šo sunīti, jo pašai ir tojs 12 gadus vecs!!!!! Paldies jaukajai ģimenei par mājām, sunīte tā atplaukusi, laimīga!!!!Lai visiem laba veselība un daudz laimīgu gadu kopā!!!!!!" teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas