Palīdzi! Kaķenīte, ar kuru liktenis izspēlēja nežēlīgu joku

tautaruna.lv 10.decembris 2019, 11:42
 
Privātie foto
Dzīve dažkārt mēdz būt ļoti skaudra. Es kā mīļa mājas kaķe pēkšņi atrados kāda Iecavas meža vidū. Kā es tur nokļuvu, man pašai īsti nav ne jausmas. Bet es klīdu. Ilgi klīdu. Kāds mani noķēra un sakoda, bet es turpināju klīst un meklēt. Meklēt iespēju, kur patverties, iespēju, kur varētu izdzīvot. Jo man tik ļoti gribējās sagaidīt nākamo dieniņu un pēc tam vēl kādu!

Par laimi, man izdevās pieklīst kādā privātmājā, kur tās īpašnieki mani ieraudzīja, nu jau pavisam nemaņā esošu. Man bija kauli un āda, turklāt milzīgi strutojoša kājiņa. Tādu mani nogādāja Iecavas klīnikā, kur man tika konstatēts smags pakaļējās ķepas lūzums, organisma vispārēja atūdeņošanās. Protams, paaugstināti aknu un nieru rādītāji, kas liecināja, ka man šāds veselības stāvoklis bijis jau vismaz kādu laiciņu.

Šobrīd, kā jau klīnikā, es atrodos siltumā un paēdusi. Gribu teikt par to paldies visiem kaķu dieviņiem. Bet patlaban man visvairāk nepieciešams jūsu finansiālais atbalsts, jo manā kaķa naudas maciņā diemžēl ir pakārusies pele, lai neteiktu, ka situācija ir vēl skumjāka.

Cilvēki, kas mani uzgāja, ir gatavi sniegt man mājas uz visu manu mūžiņu, bet arī viņi nav spējīgi šobrīd atrast tādas summas, lai varētu mani izoperēt un uzstutēt atpakaļ uz ķepām. Šoreiz gan tikai uz trim... Tad nu šobrīd vienīgā mana cerība ir dzīvnieku aizsardzības biedrības „Ķepu-ķepā” pārstāvji un vetārsti, kas solās iedot atlaidi, lai es šeit varētu atrasties un atgūt veselību.

Mīļie cilvēki, vai mēs pa visiem kopā varam palīdzēt šai kaķu meitiņai? Mājas mincei būs, bet šobrīd ir jautājums, vai mēs varam kopā samesties kaķenītes ārstēšanai?

Situācija ir pavisam skumja, lai neteiktu, ka diezgan dramatiska. Kaķenītes pakaļējā kāja diemžēl ir jāamputē, jo lūzums bijis vaļējs, turklāt jau sens un jau sākuši veidoties nekrotiskie audi. Patlaban kaķenīte nopietnā fiziskā stāvokļa dēļ sver knapi divus kilogramus. Lai varētu veikt operāciju, viņai katru dienu jāsaņem sistēmas, nedaudz jāatkopjas un jāuzēd vismaz pārsimts grami, lai organisms spētu sākt saprast, ka bads viņam vairs nedraud.

Tāpēc, mīļie draugi, varbūt mēs varam kopā uzdāvināt gan šai kaķenītei, gan viņas topošajiem saimniekiem nelielus svētkus? Svētkus par kopīgi izglābtu dzīvību! Ne pirmo un, visticamāk, ne jau arī pēdējo šajā Adventes laikā! Mums gribas ticēt, ka kopā mēs varam veikt lielas lietas un mainīt pasauli. Pa mazai kripatiņai mēs uz to arī ejam. Lēni, lēni, pavisam lēni, bet tomēr virzāmies uz priekšu. Un mēs ticam - mums kopā viss izdosies!

Ziedojumiem bankā:

DZĪVNIEKU AIZSARDZĪBAS BIEDRĪBA „ĶEPU-ĶEPĀ”

Ziedojuma konts: LV37HABA0551030617983

Reģistrācijas numurs: 40008176673

BIC/swift kods: HABALV22

Pay Pal ātrais maksājums: PayPal.Me/kepukepa

pay pal: dzab_kepukepa@inbox.lv

Ozolnieku novads, Salgales pagasta Rēvici



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas