Indonēzijā piecus kucēnus nogalina, aplejot ar skābi

tautaruna.lv 7.novembris 2019, 0:06
 
Natha Satwa Nusantara/Facebook
Ar stāstu par nežēlīgu cilvēka rīcību dalījusies kāda dzīvnieku organizācija Indonēzijā, kas aizkustinājis un salauzis sirdis daudziem dzīvnieku draugiem visā pasaulē.

Dzīvnieku glābšanas organizācija raksta, ka pie viņiem nonāca pieci kucēni, kuri bija guvuši ķīmiskus apdegumus. Diemžēl mazās dzīvībiņas nebija iespējams glābt.

"Metro" vēsta, ka kucēnus nogalinājis viņu saimnieku paziņa. Sākumā vetārsti domāja, ka mazajiem uzliets verdošs ūdens, taču pēc tam izrādījās, ka tie guvuši ķīmiskus apdegumus no kādas kodīgas vielas. Tas secināts pēc tam, kad novērots, ka kucēni turpina vemt - viņi centušies aplaizīt savu smagi cietušo ādu.

Nelaime notika 3. novembrī un jau nākamajā dienā cīņu par dzīvību zaudēja 4 no 5 kucēniem. Vetārsti vēl cīnījās par viena mazuļa dzīvību, nosaucot viņu komiksu varoņa "Deadpool" vārdā, cerot, ka arī šis kucēns būs tikpat nenogalināms un viņš izdzīvos. Viņš bija zaudējis redzi un gulēja sēdus, jo tā bija ērtāk sūrstošās ādas dēļ. Diemžēl dzīvnieku aizstāvjiem jau 5. novembrī bija jāatvadās arī no šī kucēna.

Džakartā bāzētā organizācija par notikušo vērsusies policijā. Suņu saimnieks joprojām esot labās attiecībās ar kucēnu pāri darītāju un nesniedz daudz informācijas par notikušo.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas