Neiedomājama cietsirdība! Iļģuciemā vīrietis cenšas sunim iebarot desu ar asu metāla stiepli

Baiba Puriņa 20.oktobris 2019, 16:12
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pixabay.com
Sociālajos tīklos iedzīvotāja dalījusies ar satraucošu ziņu par kāda vīrieša centieniem nežēlīgā veidā nodarīt pāri sunim. Incidents noticis Iļģuciemā un sievietes ieraksts izpelnījies lielu cilvēku uzmanību.
Sieviete sociālajā vietnē Facebook raksta: "Mīļie draugi, līdzcilvēki! Lūdzu sargājiet savus dzīvniekus, jo apkārt staigā tiešām SLIMI cilvēki. Pievienoju bildi, lai arī Jūs redzat, kāda desa "ar pārsteigumu" tika pārmesta pāri žogam, lai sunīši to notiesātu... (pārsteigumā ir striķis, kurā piesieti asumi). Pārsteidzoši, kāds naids ir cilvēkā, lai veiktu tik laikietilpīgu nedarbu. Šis konkrētais gadījums noticis Iļģuciemā!" Tāpat sieviete atzīst, ka vaininieks esot zināms.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Komentāru sadaļā ieraksts izraisījis pamatīgu "vētru". Lielākoties cilvēki ir sašutuši par šādu rīcību un velta vaininiekam skarbus vārdus.

Ieraksta autore, atbildot uz komentāru, atzīst, ka ar vainīgo nekāda konflikta neesot, tāpēc grūti izprast cilvēka motīvus šādai rīcībai. "Zināma tik kāpņu telpa, kurā necilvēks dzīvo.... Esot 50-60 gadus vecs, maza auguma, krievvalodīgs virietis.... Opis šo gandrīz noķēra, tai pat dienā, kad uzradās pārsteigumu pilnā desa.... Viņš esot bijis bravurīgs un draudējis vēl, ka opi "zastrilju!"!!! Ļoti ceru, ka nudien izdosies viņu atrast," uz kādu komentāru atbild sieviete.

Tāpat vairāki iedzīvotāji komentāros dalās ar līdzīgu pieredzi, kad kaitēts dzīvniekiem. "Mums sētā bija iemestas vecas, smirdīgas vīriešu zeķes, kurās bija sasprausts daudz adatu. Labi, ka vīrs agrāk ieraudzīja pirms to rīklē varēja ieraut suns. Vienā citā reizē noķēru onkuli, kurš zem žoga mēģināja iebāzt barību. Jautāju, kam viņš to dara, teicās, ka grib pabarot sunīti. Kad sāku saukt policiju, šis aizlaidās," pieredzē dalās kāda iedzīvotāja.

"Negribu Jūs sabiedēt, bet mums savulaik paziņām šādi apzināti nobendēja suņus, lai pēc tam netraucēti varētu apzagt māju. Pēc policijas teiktā sapratām, ka tas neesot retums. Ka suņus nobendējot, lai tiktu klāt īpašumam," raksta kāda komentētāja.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Ekrānuzņēmums no Facebook

Ekrānuzņēmums no Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas