Izmisīgi meklētais Brī atrasts miris; "Mūsu Briškins tagad skatās uz mums no mākoņu maliņas"

tautaruna.lv 27.augusts 2019, 19:24
 
Publicitātes foto
Dzīvnieku aizsardzības biedrība „Ķepu – ķepā” publicējusi sēru vēsti par tik ļoti meklēto sunīti Brīzi, kas pamanījās aizmukt no jaunajām mājām Siguldā.

Brī pazuda piektdienas naktī un trīs dienas par suņa atrašanās vietu nekas nebija zināms.

"Vakar vēlu vakarā man piezvanīja kāds puisis,kurš sestdien agrā rītā redzējis notriektu suni, pēc sludinājuma foto atpazina Brī. Norādīja uz vietu,šodien mēs pārliecinājāmies ka tas ir viņš, jau vakar naktī izraudājām acis. Ko nozīmē ATBILDĪBA?! To mēra ciparos vai darbos? To mēra sirdsapziņā, negulētās naktīs, darot visu iespējamo, lai atrastu. Ja Tu atdoptē suni,tad līdz ar suni Tev komplektā nāk daļiņa mūsu sirds. Ja līgumā ir norādīts nekavējoties sazināties,tad tas to arī nozīmē... Lai nu kā,mūsu Brī,Briškins tagad skatās uz mums no mākoņu maliņas,vienmēr pozitīvais,vienmēr aktīvais,smaidošais Brī...," teikts biedrības Facebook ierakstā.

Tomēr biedrība izsaka pateicību: "Milzīgs paldies siguldiešiem par atsaucību, Jūs esat zelts. Tādu atdevi,tādu sirds siltumu. Paldies Jums,paldies visiem kas vakar piedalījās Brī meklēšanā,paldies visiem jauniešiem un bērniem,paldies tiem(nezinu jūsu vārdus) kuri vakar braukāja ap Sēnīti, Inčukalnu,Vangažiem. Ir prieks, ka Jūs esat tik atsaucīgi un izpalīdzīgi. Tagad mēs Siguldā zinām,kur ir taksis, kas iet pieprasīt cīsiņus pie veikala,kur dzīvo kucīte Brī līdzīgās krāsās. Sēnītes sunce ir patversmē. Paldies visiem,visiem kas juta līdz."

"Šobrīd braucam un plēšām nost lapiņas, ja kādu pamanat lūdzu noņemat,lai cilvēki lieki nemeklē. Paldies šim puisim, mūsu sirdīs ir iemājojis skumjš un sāpīgs miers, bet vismaz mēs zinām, zinām, ka viņš nav iekritis kādā bedrē un nemirst badu, zinām, ka viņu nav saplosījuši citi zvēri, zinām, ka viņš nekarājas ķēdē pie kāda sadista. Lai miers Tev Brīčik,lai vecā saimniece pakasa aiz auss,dusi saldi, mans siventiņ."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas