FOTO: "Avantūriska ņaudētāja" glābšanas darbi sajūsmina kāda veikala darbiniekus Ventspilī

tautaruna.lv 24.jūlijs 2019, 20:38
 
Dāvis Ūlands/F64
Ventspilī kāda veikala darbiniekus sajūsminājis ugunsdzēsēju darbs, glābjot skurstenī iesprūdušu kaķēnu.
Sieviete atlāj, ka nezināmā veidā kaimiņos mītošajam kaķēnam sanācis iekrist viņas darbavietas skurstenī: "Paša spēkiem mazais ārā izkļūt nespēja, tikai žēli ņaudēja. Mums, veikala darbiniekiem, arī nebija variantu kaķēnu glābt." Veikala darbinieki nolēmuši izsaukt glābējus.

"Dažu minūšu laikā, sirēnām kaucot un signālugunīm mirgojot, pie veikala durvīm apstājās ugunsdzēsēju mašīna, no kuras izkāpa četri braši glābēji. Izvērtējuši situāciju, tie ātri ķērās pie darba. Un jau pēc īsa laiciņa mazais ņaudētājs tika izglābts no gūsta! Satraukuma iespaidā mēs pat lāgā paldies nepaspējām pateikt. To nu darām tagad ar šī ieraksta palīdzību! Arī no paša atbrīvotā gūstekņa - liels PALDIES! Prieks apzināties, ka Ventspilī strādā tik labsirdīgi, pieklājīgi, saprotoši un izpalīdzīgi ugunsdzēsēji! Jā, starp citu, pirmo reizi mūžā, šķiet, redzējām kā glābējs, pildot savus pienākumus, novelk darba apavus pirms kāpj uz veikala krēsla!"

"Mazais, avantūriskais ņaudētājs pēc pārdzīvotā jutās sabijies, bet labi, un, topot šiem pateicības vārdiem, jau atrada gādīgus saimniekus," ierasktu pabeidz sieviete.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Ekrānuzņēmums no Facebook

Ekrānuzņēmums no Facebook

Jau vēstīts, ka glābēji nereti savā ikdienā saskaras ar dažādu meža un mājas dzīvnieku glābšanas darbiem.Kā piemērus var minēt, ezīša atbrīvošanu no plastikāta sieta, suņa glābšanu, kad tas iestrēdzis balkona margās un citi gadījumi. Nesen kāds Liepājas ugunsdzēsējs pēc kaķa glābšanas kļuvis par varoni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:10

Jaunākās diskusijas