FOTO: Liepājā atrastās suņu meitenes stāvoklis bijis kritisks

tautaruna.lv 27.maijs 2019, 19:51
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Jau ziņojām, ka dzīvnieku aizsardzības biedrība ''Liberta'' Liepājā saņēma lūgumu palīdzēt novārgušai suņu meitenei, kuras saimnieki atstāja dzīvnieku novārtā. Kucītes stāvoklis esot kritisks.

Saimnieki uz jautājumu, kāpēc suns ir tik vājš, spēja vien atbildēt, ka pie vainas esot tārpi. Saprotams, ka ne tārpi, ne karstais laiks nav vainojams pie suņa veselības stāvokļa, bet tikai saimnieku nevērīgā attieksme un veterinārās aprūpes nenodrošināšana, norāda biedrība, kura sniegusi jaunu informāciju, kā klājas suņu meitenei Rasai.

"Sēžot blakus dzīvniekam, kuram pirms mirkļa bijusi lēkme, kuram lēnām pil sistēma un ārsti ik pa laikam dod dažādus medikamentus, kurš dēļ tā, ka vienkārši nav spēka nespēj pacelt galvu, bet visiem centieniem mēģina to piekļaut tuvāk tavai rokai, tu apzinies, ka esi cilvēks, kurš pirmo reizi šī dzīvnieka mūžā par viņu cīnās, pirmo reizi ir kāds, kuram šis dzīvnieks tiešām rūp un viņš to jūt... Tik vienkāršas lietas, kā būt blakus, uz grīdas pavadīta nakts, lai dzīvnieks klēpī varētu ielikt galvu un tu redzētu vai viņa miegs būs mierīgs, veselības stāvoklis stabils.. Šādi sīkumi ir viņiem nepieciešamais atbalsts, sajūta, ka viņi ir vajadzīgi..

Pēdējās dienas mums nav bijušas vieglas, jo Rasas veselības stāvoklis bija kritiskāks, nekā sākumā likās, BET mūsu Rasa IR cīnītāja un tagad viņa jūtas labi, smagākais ir aiz muguras! Paldies mūsu ārstēm par šo dienu cīņu, mums izdevās! Paldies arī visiem, kuri atbalsta Rasu, jūsu atbalsts mums ir ļoti nozīmīgs!" pateicas dzīvnieku draugi.

Lai atbalstītu Rasu, vari ziedot viņai ārstniecisko barību Diabetic iepriekš sazinoties ar biedrību Tel: 20333571
Vai finansiāli atbalstīt ar ziedojumu:
Ziedojumu tālrunis 90006685 (1 zvans- 1.42€)
Dzīvnieku aizsardzības biedrība LIBERTA
Reģ.nr. 40008222864
Konts : LV33HABA0551038261946
BIC/swift kods: HABALV22
Paypal : biedriba_liberta@inbox.lv
*atbalsts dzīvniekiem

Iepriekš ziņots, ka dzīvnieku aizstāvības biedrības un daudzas patversmes kopīgi iesniedza Saeimā priekšlikumus grozījumiem Dzīvnieku aizsardzības un Veterinārmedicīnas likumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:18

Jaunākās diskusijas