Ģimene Bauskā nekaunīgi izrīkojas ar kucēnu; tagad patversmei draud ar tiesu

tautaruna.lv 17.februāris 2019, 11:16
 
Dzīvnieku patversme un mājas zoo "Mežavairogi"/Facebook
Dzīvnieku patversme un mājas zoo "Mežavairogi" dalījušies ar skumju suņu meitenes stāstu, kuru pievīlusi jaunā ģimene.

"Bauskā kāda ģimene saņēma šādu dāvanu - kucēnu. Nē, tas nebija nedz vakcinēts, nedz čipēts. Vai to vajag? Un vakar ģimenes mammai bija smaga diena darbā, jutās slikti, suns krita uz nerviem un viņa piezvanīja pašvaldības policijai, pasakot, ka suns pieklīdis - lai aizvāc. Tā arī notika. Kucēns izsalcis, pārbijies nokļuva patversmē. Šodien domas mainījās un zvanīja uz patversmi, lai nekavējoties atdodam suni atpakaļ. Bet uzzinot, ka būs jāsamaksā transporta izdevumi, apzīmēšana un vakcinācija, pateica, ka tādas naudas nav un vērsīsies policijā, lai mūs soda. Par ko diez? Meklējam mājas mazai suņu meitiņai," ceturtdien vēstīja patversmes ieraksta Facebook.

"Mežavairogi" nav publiski atklājuši, kā situācija atrisinājusies, taču vairāki ieraksta komentētāji pieprasa atklāt šīs sievietes vārdu, norādot, ka šāda bezatbildīga persona varētu meklēt jaunu mīluli, kuram draudētu līdzīgs liktenis.

Dzīvnieku patversmes jau iepriekš, īpaši tuvojoties Ziemassvētku laikam, informē sabiedrību kārtīgi pārdomāt, vai dāvināt vienam otram šādas dzīvas dāvanas, nezinot, tās saņēmējs būs gatavs par mīluli parūpēties.

Jau iepriekš esam ziņojuši, ka arī pēc vasaras sezonas vasarnīcu rajonos pieaug klaiņojošo dzīvnieku skaits, jo vasarai beigusies cilvēki pametuši savus nesen iegādātos mīluļus.

Sodi par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem var sasniegt vairākus simtus eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas