VIDEO: Cilvēki Liepājā zem betona bluķiem atrod pārbijušos kucēnu

tautaruna.lv 21.oktobris 2018, 11:43
 
Ekrānuzņēmums/Facebook
Dzīvnieku aizsardzības biedrība ''Liberta'' sestdien steigusi palīgā kādai garāmgājējai, kura zem betona bluķiem atradusi nobijušos suņu meiteni.

"Šodien saņēmām zvanu ar lūgumu palīdzēt sunim, kurš guļ zem betona bluķiem un netiek ārā, ir nobijies un arī zvanītājai neizdevās pašas spēkiem sunim palīdzēt. Ierodoties pie suņa sapratām, ka saviem spēkiem tas ārā netiks, tik tiešām ir pārbijies un klāt nenāk, lai izvilktu viņu laukā. Tad nu līdām pie viņa iekšā un ar pielabināšanos beigās izdevās mazo izcelt ārā. Mums par lielu pārsteigumu suns izrādījās 5-6 mēnešus jauna kucīte, kurai tikko sākuši mainīties piena zobi. Protams, ne mikročipa, ne siksniņa kucēnam nav. Tad nu rodas jautājums, kā kucēns varēja nokļūt šādā vietā? Vai tiešām kāds bija nolēmis šādi atbrīvoties no sava dzīvnieka?" vēsta patversmes sestdienas ieraksts "Facebook".

Sunīte nogādāta "Libertā" un būs pieejama adopcijai. Izaugot būs vidēja auguma.

Dzīvnieku draugi būtu pateicīgi par finansiālu atbalstu kucēnam - mazā ir jāattātpo, jāatbluso, jāvakcinē un jāčipē. "Libertā" dzīvnieki tiek ārstēti un uzturēti tikai pateicoties ziedotāju atbalstam.

Ziedojumu tālrunis 90006685 (1 zvans- 1.42€)
Dzīvnieku aizsardzības biedrība LIBERTA
Reģ.nr. 40008222864
Konts : LV33HABA0551038261946
BIC/swift kods: HABALV22
Paypal : biedriba_liberta@inbox.lv
Mērķis: atbalsts dzīvniekiem / kucēnam

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas