Vienaldzība! Aculieciniece neizpratnē par redzēto pie Zinātņu akadēmijas

tautaruna.lv 18.septembris 2018, 7:05
 
F64 Photo Agency
Kāda sociālā tīkla facebook lietotāja dalījusies ar savu stāstu, kas kārtējo reizi šokējis ar to, cik bezatbildīgi mēdz rīkoties līdzcilvēki mums līdzās.

"Kārtējā vienaldzība, bezatbildība un cilvēka visatļautība pret dzīvo!
Ap 13:00 piebraucot pie Zinātņu akadēmijas Elijas ielā 6, priekšā stāvošajā auto rēja suns! Pat īsti nepievērsu uzmanību, jo nepētīju vai kāds no cilvēkiem ir iekšā! Nopirku tirgū dārzeņus un pēc 10 minūtēm biju atpakaļ pie sava auto! Iekāpjot iekšā sajutu karstumu un automātiski atcerējos par suni, jo mūsu mašīnas tieši apspīdēja saule. Termometrs rādija +42 C! Izkāpu laukā un tad šoks-suns, kam ir bieza un gara spalva guļ uz aizmugurējā sēdekļa un smagi elso," sociālajā tīklā publicētajā ierakstā stāsta kāda sieviete.

Apgājusi apkārt auto, viņa konstatēja, ka tam aizvērtas gan visas durvis, gan logi.

Tālāk jau klasika: es bāžu savu degunu ne tur, kur vajag, ka sunim viss ir kārtībā.

"Zvanu 112, lai vieno ar Rīgas Municipālo policiju! Manu izsaukumu piereģistrē 13:08! Gaidu... suns elso... 13:10 zvanu vēlreiz, lai pateiktu, ka sunim slikti! Šoreiz saņemu asu atbildi "mēs vispār suņus neglābjam! Gaidiet!!!" Gaidu.... 13:23 zvanu 3x un tagad jau jautāju dispičera vārdu! Man paziņo, ka man nav(!!!) jāzina ar ko es runāju, kā arī to, ka šodien (sestdien) centrā ir viena patruļa un man "jāgaida rindā"," norāda ieraksta autore.

Ap plkst.13:32 automašīnai tuvojies kāds pāris ar iepirkuma maisiem. "Nopīkst signaliāzija... un tālāk jau klasika: es bāžu savu degunu ne tur, kur vajag, ka sunim viss ir kārtībā (vienīgais es pat nezinu vai viņš bija pie samaņas, jo viņi atteicās atvērt durvis un elementāri padzirdīt suni: "viņš padzersies mājās"... "taču ir suns"... "mēs regulāri tā darām".

Sieviete norāda, ka suņa īpašniekus brīdinājusi, ka tiks iesniegts arī iesniegums policijā.

Portāls jau vēstīja, ka līdzīgs atgadījums šokējis arī iedzīvotājus Lielbritānijā. Tur grāmgājējs, kādā stāvvieta atrada suni, kurš karstajā laikā bija ieslēgts automašīnā ar iespēju elpot vien caur mazu loga spraugu.

Ja ārā ir ap +30 grādiem, tad pēc desmit minūtēm auto salonā temperatūra var pakāpties līdz pat +40 grādiem. Pat atvērts automašīnas logs neglābs mājdzīvnieku no pārkaršanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:41

Jaunākās diskusijas