FOTO: Glābēji palīdz bēdīgā situācijā nonākušam pīlēnam

tautaruna.lv, Lelde Veinberga 19.jūnijs 2018, 10:45
 
Attēlam ilustratīva nozīme / F64 Photo Agency
Ineta sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar stāstu, kas citus cilvēkus nav atstājis vienaldzīgus - dzīvo radību uzticēšanās cilvēkam, kas var maksāt pat dzīvību.

Melnezerā, netālu no Tukuma, dzīvojot pīļu ģimenīte, kura labprāt draudzējas ar cilvēkiem.

Situācija no malas kādam varētu likties komiska, kad trīs nopietni vīri, kuru ikdiena saistīta ar ļoti nopietnām un smagām lietām ugunsgrēkos un dzīvību glābšanās uz ūdeņiem, skraida ap ezera krastu cenšoties noķert mazu pīlēnu

"Vienam no mazajiem pīļu bērniem uzticēšanās cilvēkam maksāja ļoti dārgu cenu! Pīlēnam ap knābi bija uzlikta gumija vairākās kārtās, cieši aptīta! Noķert pīlēnu ezerā likās neiespējami, tika uzsaukts glābšanas dienests un dzīvnieku patversme. Situācija no malas kādam varētu likties komiska, kad trīs nopietni vīri, kuru ikdiena saistīta ar ļoti nopietnām un smagām lietām ugunsgrēkos un dzīvību glābšanās uz ūdeņiem, skraida ap ezera krastu cenšoties noķert mazu pīlēnu. Vairāku stundu pūliņi, skrienot ap ezeru un peldot tam krustu šķērsu pāri, piepalīdzot kādam sirsnīgam kungam, kurš nāca mums talkā, vainagojās panākumiem un mazulis tika noķerts, un atbrīvots no drošas bojā ejas cēloņa," raksta vietējā iedzīvotāja Ineta.

Sieviete pateicas izpalīdzīgajiem glābējiem, kā arī pauž sašutumu par šādu cilvēka rīcību, pakļaujot dzīvu radību nāvei.



Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas