Kāda kaķa glābšanā Ķengaragā iesaistās virkne cilvēku

Līga Nestere 17.jūnijs 2018, 18:55
 
F64/attēlam ir ilustratīva nozīme
Ir cilvēki, kas ieraugot noplukušu dzīvnieku, izliekas to neredzam, bet ir arī gana daudz, kam sirds neļauj vienladzīgi paiet garām. Tā arī notika sestdien Ķengaragā.
"Tas norisinājās sestdienas vakarā Ķengaragā, pie promenādes, kur parasti pulcējas gulbji un cilvēki. Es negribu šoreiz runāt par tiem desmitiem un simtiem, kas vienaldzīgi gāja garām sakņupušajam dzīvnieciņam, viņu neredzot un negribot redzēt. Es par tiem, kas IERAUDZĪJA un RĪKOJĀS.
Pirmā bija kāda sieviete, kas sāka saukt SOS feisbukā un meklēt padomu, kā rīkoties un kur vest mazo nelaimes čupiņu. Viņa nezināja, ko darīt, bet GRIBĒJA palīdzēt.
Atsaucās labi cilvēki, kas bija gatavi ar savu auto kaķi aizvest uz klīniku, vēl kāda meitene iedeva 10 eiro ārstēšanās apmaksai...

Marsels/draugiem.lv

Pavērsiens bija negaidīts. Pārbiedētais slimnieciņš paskrēja zem mašīnas un ielīda motortelpā... Vispirms viņu mēgināja atsvabināt apkārtējie entuziasti. Diemžēl neizdevās...Tad tika ataicināti profesionāļi. Pēc ilgiem pūliņiem bēglis tika atrasts. Izskatās, protams, briesmīgi...
Internets atviegloti uzelpoja, sabira piedāvājumi materiālai palīdzībai kaķa ārstēšanai, mincis tika aizvests uz klīniku. Ir sagaidījis šo dienu, stāvoklis stabils, bet kaķis pagaidām ir ļoti vārgs. Turam īkšķus un ticam," draugiem.lv raksta Marsels.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas