FOTO: Skumjā situācijā atrasta žurnālista Lato Lapsas meklētā kaķenīte

Portāls nra.lv 9.janvāris 2018, 13:03
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Kā iepriekš ziņots, žurnālists Lato Lapsa lūdza līdzcilvēku palīdzību pie Saulkrastu stacijas mītošās kaķenes meklēšanā, jo pēc Ziemassvētkiem pazuda gan dzīvnieks, gan viņam izveidotais namiņš, kur patverties.

"Saņēmām satraukuma pilnu lūgumu palīdzēt, Saulkrastu stacijā apkārt staigā kaķene, iet pie cilvēkiem, glaužas klāt, bet elpo smagi un sēcot, tuvojas vēl aukstāks laiks," raksta dzīvnieku draugi "Palīdzēsim dzīvniekiem".

"Kaķenīte jau vairākus gadus dzīvoja stacijas teritorijā. Nogādājām viņu pie ārsta, viņa šobrīd ir slima, ir apgrūtināta elpošana un viņai uzsākta ārstēšana klīnikā. Deguns viņai ir pavisam ciet, viņa iemācījusies elpot caur muti, bet satraukuma brīžos elpot paliek pavisam grūti, sākas sēkšana. Tā kā elpošana notiek caur muti, tas apgrūtina ēšanu, jo nākas ēst un elpot reizē, bet apetīte viņai ir laba.

Kaķenītei tiek pilināts deguns, uzsākts antibiotiku kurss, gaidām asins analīžu rezultātus, lai redzētu, vai nav vēl kādu slimību simptomi. Tuvākajās dienās jāpiesakās rentgenam, lai novērtētu stāvokli, bet tam nepieciešamas finanses. Pagaidām kaķene uzturas stacionārā, vetārsti novēro viņas elpošanu, pārliecinās, vai nav vēl kādu simptomu, kas norādītu uz citām veselības problēmām, arī stacionāra pakalpojumam nepieciešams atbalsts, lai varētu nomaksāt rēķinu, būsim pateicīgi par katru kaut mazāko ziedojumu, lai kopā varam viņai palīdzēt," raksta dzīvnieku draugi.

Vari palīdzēt Saulkrastu kaķenītei:

PALĪDZĒSIM DZĪVNIEKIEM BIEDRĪBA

reģ.nr. 40008201966
ziedojuma konts: LV51HABA0551035583355
mērķis: ziedojums Saulkrastu stacijas kaķenei
PayPal: palidzesim.dzivniekiem@gmail.com

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas