FOTO: Nabadzīgos apstākļos atrasta suņu mamma ar kucēniem; palīdzi!

Portāls nra.lv 4.oktobris 2017, 12:43
 
Ekrānšāviņš/Facebook
Tukuma dzīvnieku patversme lūdz palīdzēt kādai suņu ģimenei, kurai pietrūkst barības, lai mazuļi augtu stipri un veselīgi.

"Netālu no Lietuvas robeža nomaļā lauku viensētā dzīvo cilvēks ar lielu gadu nastu uz pleciem. Jau tā viņš cīnās par savu izdzīvošanu, bet nu arī veselība uzteikusi

Un, lūk, vēl,viena problēma - sunītei sadzimuši mazulīši. Nav tā, ka mājās nebūtu ko ēst, bet ar vārītu ēdienu bez pavalga būs pagrūti suņu mammīti uzbarot, lai mazuļiem pietiku piens. Četras kucītes un divi sunīši mammītes aprūpē, jo mazuļiem jau 6 nedēļas un viņiem gribas kaut ko stiprāku par mammītes pieniņu.

Šodien visi tika attārpoti un atblusoti, lai nav jākasās un ēdiens iet labumā! Šoreiz lai izpaliek dusmas un lamas. Arī policija nelīdzēs, jo tajā pusē nedz veikals ir tuvumā, nedz pasts, tikai tukšums un baisa vientulība...

Mēs nedēļas nogalē brauksim vēlreiz, lai aizvestu vēl pārtiku, jo tukšām rokām arī šajā reizē nebijām aizbraukuši. Lūkosim, kā sterilizēt suņmammīti, kad mazuļiem sāksim mājas meklēt, jo tos vajadzēs arī savakcinēt.

Kuri vēlas atbalstīt, piezvaniet uz mūsu glābējzvanu, jo mēs padalāmies ar ziedojumiem, lai kur tie nepieciešami. Jo sirsnībai un labsirdībai taču nav robežu! 90006089 - svētku zvans kuplajai suņu saimei!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas