Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Dziesmusvētku dalībnieku nokļūšanai uz mēģinājumiem nodrošinās papildu sabiedriskā transporta reisus

© Vladislavs Proškins/F64

Dziesmusvētku dalībnieku nokļūšanai uz mēģinājumiem šodien "Rīgas satiksme" nodrošinās papildu sabiedriskā transporta reisus, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Šodien notiek mēģinājumi gan Daugavas stadionā, gan sākas mēģinājumi Mežaparka lielajā estrādē, tāpēc, lai dalībnieki veiksmīgi varētu nokļūt mēģinājumu vietās, tiks norīkoti papildus reisi.

Uz mēģinājumu norisi Daugavas stadionā paredzēti papildus reisi 5., 11. un 22. trolejbusa maršrutā kā arī 6. autobusa maršrutā.

Lai nodrošinātu dalībnieku nokļūšanu mītnes vietās pēc mēģinājuma beigām Daugavas stadionā atsevišķos maršrutos tiks veikti papildu reisi aptuveni līdz plkst.23.50 no pilsētas centra.

Uz mēģinājumu norisi Mežaparka Lielajā estrādē 11.tramvaja maršrutā, no Ausekļa ielas galapunkta, no plkst.6.40 tramvajs kursēs ar intervālu 6 - 8 minūtes. Ceļā no centra līdz Mežaparkam ar tramvaju jāpavada aptuveni 30 - 40 minūtes.

No Pļavniekiem, Purvciema tiks būtiski uzlabota 48.autobusa kustība. Sākot no 6.52 papildus esošajiem reisiem tiks norīkoti papildus reisi, kas kopā nodrošinās kustības intervālu 6 - 8 minūtes.

Pastiprināta sabiedriskā transporta kustība tiks nodrošināta tikai uz mēģinājuma sākumu, tāpēc uzņēmums aicina svētku dalībniekus pieturvietās ierasties savlaicīgi un nekavēt mēģinājuma sākumu.

Arī dienas laikā "Rīgas satiksme" sekos līdzi pasažieru plūsmai un nepieciešamības gadījumā tiks nodrošināti papildus reisi.