Spraiga pakaļdzīšanās Bolderājā; vīrietis notriec policistu un apmāna piecas policijas ekipāžas

Ziņu aģentūra LETA 27.augusts 2019, 16:03
 
Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā
Bolderājā pagājušās nedēļas nogalē pakaļdzīšanās laikā cietis kāds Rīgas pašvaldības policists, kuram ar automašīnu uzbraucis bēgošais vīrietis,  pavēstīja Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Pagājušās svētdienas rītā RPP Videonovērošanas centra darbinieki Bolderājas centrā pamanīja divus manāmi iereibušus vīriešus, kuri stāvēja pie kādas "Opel" markas automašīnas.

Videonovērošanas centra darbinieki nolēma pievērst viņiem uzmanību un jau pavisam drīz kamerās bija redzams, kā abi vīrieši iesēžas automašīnā un sāk braukt.

Informācija tika nodota tuvākajām ekipāžām, un jau pēc dažām minūtēm likumsargi meklēto auto pamanīja Silikātu un Gaigalas ielas krustojumā.

Policija lika apstāties, taču "Opel" vadītājs strauji uzņēma ātrumu un sāka bēgt. Pakaļdzīšanās turpinājās pāris minūtes līdz Slimnīcas ielā "Opel" vadītājs savu spēkratu strauji apturēja un no automašīnas izkāpa tās pasažieris. Tajā brīdī viens no policistiem no pasažieru puses mēģināja iekļūt automašīnā, lai aizturētu vadītāju, taču viņš atsāka kustību un, braucot atpakaļgaitā, ar atvērtajām auto durvīm notriecot zemē policistu.

Pēc šī manevra autovadītājam izdevās aizbraukt no notikuma vietas un nozust no policijas redzesloka.

Vēlāk Darbu notikuma vietā pārņēma Valsts policija, kas turpinās arī aizbēgušā vadītāja meklēšanu. Tāpat vēlāk vienā no Daugavgrīvas mežu masīviem izdevās atrast pārkāpumā izmantoto "Opel" automašīnu, kas bija pamesta.

RPP darbinieks nopietnas traumas nav guvis, taču par notikušo Valsts policijā sākts kriminālprocess.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas