Indijā nogalinātās Līgas Skromanes māsa velta viņai atvadu vārdus

Portāls nra.lv 22.aprīlis 2018, 9:33
 
F64
Vakar tika atrastas Indijā Keralas štatā pazudušās Līgas Skromanes mirstīgās atliekas. Viņas māsa Ilze Skromane veltījusi Līgai atvadu vārdus, publicējot tos facebook.

Viņa raksta, ka 19. aprīlī lūgusi Dievu, lai viņš izpilda vienu viņas dzimšanas dienas vēlēšanos. Viņā lūdza, lai beidzot izdotos uzzināt, kur ir viņas māsa. 20.aprīlī lūgšanas tika uzklausītas un vietējie jaunieši māsu atrada. „Manai māsai tas ir bijis garš ceļojumus, viņa pārcietusi daudz ciešanu. Lai tagad viņas dvēsele atpūšas mierā Dieva rokās. Mūsu mīlestība pret tevi, mīļā māsa, ir mūžīga,” raksta Ilze.

Viņa arī pateicas līdzcilvēkiem par sniegto atbalstu.

Ekrānšāviņš/Facebook

Jau ziņots, ka 33 gadus vecā sieviete Indijā ieradās 2.februārī kopā ar māsu Ilzi, lai izietu sešu nedēļu ajūrvēdiskās ārstēšanas kursu.

14.martā no rīta pulksten 6:30 Ilze devās uz jogas nodarbību, māsa palika istabā, aizbildinoties ar galvassāpēm. Kad Ilze pēc stundas atgriezās no jogas, Līgas nekur nebija atrodama. Pēdējās ziņas liecina, ka sieviete lūdza garāmbraucēju viņu aizvest līdz Kovalamas pludmali, kur ap pulksten 11:30 viņu redzējuši divi liecinieki, bet vēlāk sievieti neviens nav redzējis.
Vakar tika atrastas Līgas mirstīgās atliekas. Sievietes izkropļotais ķermenis bez galvas atrasts upes krastā krūmos. Savukārt galva atrasta kādu gabalu tālāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:04

Jaunākās diskusijas