PALĪDZI: Labdarības organizācija nonāk neapskaužamā situācijā

Portāls nra.lv 28.novembris 2017, 18:10
 
F64
Latvijas labdarības organizācija "Sirota.lv", kuru veido tikai brīvprātīgie, un kas sniedz palīdzību bērniem bāreņiem, nonākusi neapskaužamā finansiālā situācijā.
Ar mēŗki saglabāt savu darbību, organizācija vēršas pie iedzīvotājiem ar lūgumu pēc palīdzības. Pretējā gadījumā centra darbība būs jāpārtrauc.

Kā teikts „Sirota.lv” ierakstā Facebook, organizācija nesaņem nekādu finansējumu, tā ir nonākusi grūtībās un un tai ir nepieciešami sponsori.

Nauda ir nepieciešama trim mērķiem: projektiem, kas paredzēti bāreņu atbalstam, brīvprātīgo darba kustības attīstībai un organizācijas darbības nodrošināšanai.

Tāpat arī piebilsts, ja mēneša laikā neko neizdosies mainīt, iespējams, ka organizācijai nāksies pārtraukt savu darbību.

„Tāpēc lūdzam tevi: lūdzu, vērsies pie sava darba devēja ar aicinājumu sniegt palīdzību centram „Sirota.lv”. Tāpat ja esi pazīstams ar uzņēmējiem vai cilvēkiem, kas strādā daudz maz lielās organizācijās, nodod viņiem mūsu lūgumu pēc palīdzības. Šis solis ir mūsu pēdējā iespēja nepārtraukt centra darbību,” teikts organizācijas paziņojumā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas