Atklāj detaļas par plašo ugunsnelaimi Iecavā, kur sprāga pirotehnika

tautaruna.lv 1.jūnijs 2023, 13:15
 
nra.lv
Liela rosība otrdienas vakarā bija Iecavā, Tirgus ielā. Vairāku stundu garumā ugunsdzēsēji glābēji cīnījās par degošiem tirdzniecības kioskiem, kas liesmoja 150 kvadrātmetru platībā, vēsta “Degpunktā”.

Debesis virs Iecavas vakar atspīdēja dažādās krāsu gammās. Biezus melnus dūmus papildināja pirotehnikas raķešu gaismas. Notiekošais vairumā iedzīvotāju radīja izbīli, savukārt tie, kuri saprata, kas notiek, izplūda asarās. Ugunsgrēks, kas Iecavas tirgotājiem vakar izvērtās par traģēdiju, sākās kā nevainīgas izpriecas.

Notikušā aculieciniece Dace stāsta, ka bērni spēlējās ar uguni, aizdegās ēkas un cilvēkiem nodega pilnīgi viss, kas tajās atradās iekšā. Ēkām bija četri nomnieki, tostarp kādā no ēkām atradās pieminekļi, vēl vienā no ēkām turēti dārzeņi, citā - drēbes, blakus atradās arī ziedu veikals.

Pirotehnika, kas karstuma ietekmē sprāga un atmirdzēja starp biezajiem dūmiem, atradās viena kioska noliktavā kā pārpalikums no Jaunā gada svinībām. Gan veikaliņu īpašnieki, gan nomnieki par notikušo jūtas satriekti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:04

Jaunākās diskusijas