Mārupē avārijā iekļūst diplomātu auto; ir cietušie

tautaruna.lv 25.maijs 2023, 13:15
 
Aivars Ķesteris/F64
Par Kantoru un Lielās ielas krustojumu vairākkārt vēstīts jau iepriekš. Par spīti spilgti apzīmētajām ceļazīmēm, automašīnu vadītāji tomēr regulāri izraisa sadursmes Mārupes “melnajā punktā”. Trešdien ap pusdienas laiku vairāki Korejas pilsoņi iekļuva negadījumā, saduroties ar automašīnu, kuru stūrēja kāds vietējais iedzīvotājs, vēsta "Degpunktā".

Automašīna “Volvo” ar sarkanu numura zīmi pēc avārijas stāvēja krustojuma vidū ar pamatīgi sadauzītu labo sānu. Bija skaidri redzams, cik spēcīgi diplomātu smalkajā transportlīdzeklī bija nule ietriekusies vietējā “Škoda”.

Kad ieradās policisti, aina bija nepatīkama - vairāki cilvēki cietuši.

“Škodas” stūrētājs, kaut arī nevēlējās sniegt interviju kamerā, aizkadrā plaši aprakstīja notikušo. “Volvo” spēkratā atradušies trīs korejieši, kuri, iespējams, ir vēstniecības darbinieki. Par valsts iestādes transportlīdzekļa vadītāju gan ir visai ierobežota informācija. Proti, “Škodas” vadītājam nav konkrēti zināms, kurš sēdēja pie stūres.

Vīrietis apgalvo, ka uzreiz pēc sadursmes no “Volvo” izkāpa gara auguma vīrietis, kurš runāja krievu valodā. Viņš gribējis noskaidrot, vai automašīnā ir kāds cietušais. Pēc tam viņš pazuda no redzesloka un tā arī neatgriezās. Šo informāciju policija gan neapstiprina, un nav zināms, vai tā ir taisnība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas