Ropažu pusē jauniešu izklaide ar 100 000 eiro vērtu auto beidzas bēdīgi

tautaruna.lv 1.jūnijs 2023, 0:30
 
Ilustratīvs attēls / F64
Kāda jauniešu kompānija Ropažu pusē izdomājusi uzdzīvot ar stilu, jeb četrotne aizņēmās kāda drauga 100 000 eiro vērto auto, iemalkoja grādīgo dziru un devās “padriftot” pa vietējiem ceļiem līdz veikalam, lai nopirktu “saltiņus”, vēsta "Degpunktā".

Veicot ikvakara patrulēšanu, Ropažu pašvaldības policijas likumsargi pamanīja, ka agresīvas braukšanas dēļ kāds spēkrats pavisam nesen ir uzaris un izspolējis vietējo grants ceļa segumu. Vietējie iedzīvotāji ziņoja, ka tikko viņiem gandrīz uzbraucis “Porsche” markas auto vadītājs un devies prom.

Ekipāžu, kura devās norādītājā virzienā, apturēja arī kāds cits vadītājs, kurš apstiprināja informāciju, ka kāds “Porsche” spēkrats pārvietojas pa ceļu lielā ātrumā un sānslīdē ir iebraucis veikala stāvlaukuma teritorijā. Piebraucot šajā vietā, policija pamanīja vairākus jauniešus, kuri bija manāmā alkohola reibumā.

Automašīna, ar kuru jaunieši vizinājās bija “Porshe Taycan”, ar vidējo tirgus vērtību 100 000 eiro. Spēkrata īpašnieks ir agresīvās kompānijas draugs, kurš mašīnu saņēmis dāvanā no vecākiem 18. dzimšanas dienā.

Īpašnieks tajā laikā, pēc jauniešu stāstītā, atradās piedzēries citā vietā. Apskatot automašīnu, likumsargi pamanīja bojājumu pēdas, kas, kā stāsta jaunieši, esot bijušas no cita negadījuma. Pats auto īpašnieks gan tajā brīdī atradies likumsargu aizturētā drauga vasarnīcā un uz veikalu nebija devies.

Neatkarīgi no tā, ka “Porche” bagāžniekā atradās alkometrs, šoferis pie stūres nebija sēdies skaidrā prātā. Tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukti arī Valsts policijas inspektori. Šo pārkāpumu izskatīs Ceļu policija, fiksējot pierādījumus par agresīvu braukšanu un aculiecinieku liecības. Šajā gadījumā jaunietim bija reibums starp 1 un 1,5 promilēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:36

Jaunākās diskusijas