Pazudušās Justīnes tēvs atklāj jaunas detaļas par meitas meklēšanu

tautaruna.lv 17.maijs 2023, 12:15
 
Valsts policija
Rogovkas ciemā 5. maijā pazuda septiņus gadus vecā Justīne. Diemžēl bērns joprojām nav atrasts. Justīnes tēvs atklāj jaunas detaļas par izmeklēšanas virzību un nepatīkamo incidentu, kad viņu centās provocēt kāds viltvārdis, vēsta “Degpunktā”.

Kopš Justīnes pazušanas ir pagājusi vairāk nekā nedēļa. Satiksmes intensitāte uz Rogovkas ciemu samazinājusies, gaisā vairs neredz robežsardzes helikopteru un valda klusums. Taču tas nenozīmē, ka meklēšana ir pātraukta.

Justīnes tēvs saka, ka pagaidām jaunumu nav nekādu, policija strādā sadarbībā ar Interpolu, pārbauda dažādas notikušā versijas. Ar pazudšās meitas māti nevar sazināties, jo sieviete viņam neceļot klausuli.

Justīnes tēvs, izmisuma vadīts, ir apzinājis arī visus pārējos ģimenes radiniekus un draugus. Uzrunāti arī vietējie strādnieki un kurjeri. Justīnes tētis Vladimirs stāsta, ka uzrunājis kurjerus, vecākus cilvēkus, kuri par meitenes pazušanu varētu nebūt redzējuši informāciju medijos. Viņš apstiprināja, ka saņēmis zvanu par it kā meitenes atrašanu Maltas mežā.

Citējot Vladimiru, krāpnieki ir ne tikai centušies patīksmināties par situāciju, bet arī mēģinājuši provocēt ar vārdiem: “Vai tad jums neinteresē un nerūp bērna liktenis?” Pēc tā tēvs ir sazinājies ar policiju un uzzinājis, ka informācija ir nepatiesa.

Pirms pazušanas Justīne esot izgājusi mājas sētā parotaļāties smilšu kastē, tomēr līdz tai viņa neesot tikusi.

Justīnes tētis Vladimirs stāsta, ka kriminālisti pārbaudīja smilšu kasti un atklāja, ka meitenes tajā nemaz nebija.

Valsts policijai šobrīd ir dažādas versijas par to, kur pazudusi mazā meitene. Valsts policijas Ziemeļlatgales iecirkņa priekšnieka vietnieks Guntars Kračus stāsta, ka plānots atkal pārmeklēt apkārtējo teritoriju, to sadalot mazākos sektoros, no jauna iziet visu apkārtējo teritoriju pārmeklēt ciemu. Ir izvirzītas vairākas notikušā versijas, tostarp kriminālas, ierosināts kriminālprocess, bet pagaidām plašāku informāciju par to nevar atklāt.

Justīnes tēvs vēlreiz vēršas pie visiem līdzcilvēkiem ar lūgumu palīdzēt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:50

Jaunākās diskusijas