Vēl viens vardarbības gadījums: Purvciemā sadurta sieviete

tautaruna.lv 17.maijs 2023, 5:00
 
F64
Rīgā, Purvciema ielas 57. nama pagalmā notikusi liela jezga. Kāds vīrietis un sieviete skaidrojuši attiecības tik karsti, ka beigu beigās lietā likts pat nazis. Kaimiņi gan cīniņu kāpņu telpā nebija dzirdējuši un par notikušo uzzināja, kad pagalmā sabrauca kupls skaits policistu un mediķu, vēsta "Degpunktā".

Nama iedzīvotāji dalījušies ar foto, kurā redzams, ka mājas pagalmā apstājušās vairākas policijas automašīnas, mediķi un vēl citi operatīvo dienestu pārstāvji. Šis skats radījis raizes un bailes par to, kas atgadījies mierīgajā namā, jo neviens no mājas iedzīvotājiem nesūdzas, ka mājās konkrētajā kāpņu telpā dzīvoti skaļi vai nelabvēlīgi kaimiņi.

Mājas iemītniekiem ir kopēja saziņas grupa, kurā tie apmainās ar svarīgu informāciju, kas saistīta ar dzīvokļiem un koplietošanas telpām. Arī par sestdienas vakara notikumiem kāpņu telpā kāds mājinieks centies ievākt ziņas, taču apkārtējie nav spējuši palīdzēt.

Juris, tāpat kā pārējie aptaujātie mājas iedzīvotāji, ir dzirdējis un lasījis par notikušo, bet nevar apgalvot, cik patiesas ir izplatītās ziņas. Pavīdējusi par informācija par vardarbīgu uzbrukumu, kas beidzies letāli.

Arī mājas pārvaldniece zina pastāstīt tikai tik daudz, cik pārējie. Visi ir pārsteigti, jo mājā nekad nenotiekot incidenti un policijas parādīšanās esot liels retums. Raidījums “Degpunktā” satika arī mājas sētnieci, kura apstiprina, ka asinis liftā ir manījusi.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienests atklāj, ka viens cilvēks no adreses Purvciemā ielā ir nogādāts slimnīcā. Diemžēl, pavisam klusi un gandrīz nevienam nemanot ēkā ir notikusi vardarbība, informē policija, kas atbilstoši apstākļiem arī rīkojusies.

Valsts policijas pārstāve Elīna Priedīte informē: “Ierodoties notikuma vietā, likumsargi noskaidroja, ka starp cietušo sievieti un vēl vienu personu kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlies konflikts, kā rezultātā sievietei iedurts rokā. Cietusī atteicās rakstīt iesniegumu policijā par notikušo, taču Valsts policijas Rīgas Teikas iecirknī ir uzsākta resoriskā pārbaude, lai skaidrotu notikušā apstākļus.”

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:45

Jaunākās diskusijas