"Visa seja bija sasista"; mājas liftā Imantā atrod cilvēka līķi

tautaruna.lv 28.aprīlis 2023, 15:30
 
Ilustratīvs attēls / F64
Pirmie, kas tika informēti, ka vienā no sociālajām mājām Imantā, liftā, ir cilvēka līķis, bija iedzīvotāji, kuri bez lifta palīdzības nespēja tikt ārā no ēkas. Lifts nedarbojās, jo tajā agri no rīta tika atrasts vīrieša līķis, vēsta "Degpunktā".

Viens no trešā stāva dzīvokļiem ir aizzīmogots. Kaimiņiene, kura dzīvo blakus, stāsta, ka, ejot uz veikalu, vīrieša mirstīgās atliekas redzējusi: “Vīrietis gulēja, ne īpaši liela auguma, un viss tāds saliecies. (DP: Viņam bija kaut kādas traumas?) Kam, tam vīrietim? Viņam visa seja bija sasista. Viņš gulēja tāds saliecies, lifts ir neliels, pilnā augumā tur nevar izgulties. Saliecies gulēja, tā lifta kabīne pat nevērās ciet. Tā bija atvērta. Es gāju garām, tur viss bija ciet, tur viss bija ciet. Visur te cipari stāvēja. Policija bija, kriminālisti, daudzi bija.”

Sieviete redzēja, ka aizdomās turamo likumsargi iesēdinājuši savā automašīnā un aizveduši: “Kaimiņu es zinu, mēs kopā te dzīvojam jau piecus gadus. Viņam nesen mamma nomira, pirms trīs mēnešiem apmēram. Viņš bija nedaudz agresīvs, invalīds, sēdējis cietumā, nu, tāds ne visai, es ar viņu īpaši nekomunicēju. Ziniet, es neredzēju, tikai dzirdēju kaut kādu troksni ap deviņiem vakarā un pēc tam kaut kādu soļi bija gaitenī. Pēc tam vairs neko nedzirdēju.”

Sociālās mājas apsaimniekotāji informē, ka ēkas gaiteņos ir izvietotas kameras, kas, visticamāk, notikušo būs piefiksējušas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:53

Jaunākās diskusijas