Traģiskā negadījumā Rīgā mirst maza bērna tēvs

tautaruna.lv 6.aprīlis 2023, 13:15
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Neatliekamās palīdzības mediķu busiņš stāvēja uz vietas, bet tā amortizatori kustējās – tik intensīvi un smagi ārsti strādāja, veicot sirds masāžu, cerībā reanimēt smagā avārijā cietušu vīrieti. Brīnums nenotika un kāda ģimene ar mazu bērnu zaudēja tēti. Tikmēr avārijas izraisītājs – dzērājšoferis -, ja izdzīvos, ilgus gadus sēdēs cietumā, vēsta “Degpunktā”.

Samērā maznozīmīgs pārkāpums, kas prasītu no šofera 80 eiro. Tomēr vadītājs, zinot, ka tik viegli sveikā netiks cauri, izlēma nereaģēt uz policistu aicinājumu apstāties. Vīrietis strauji palielināja ātrumu, sasniedza pat vairāk nekā 120 kilometrus stundā un mēģināja pazust no likumsargu redzesloka. Diemžēl vienā no līkumiem - Rožu ielā - stūrētājs nesavaldīja savu spēkratu un iebrauca pretējā joslā, izraisot sadursmi ar citu “Audi” automašīnu.

Baiso trieciena troksni izdzirdēja apkārtnē dzīvojošie un steidzās skatīties, kas noticis.

Jānis, kurš dzirdēja avārijas troksni, stāsta, ka diezgan nepatīkams troksnis. Viens vadītājs bija izkāpis laukā no sava spēkrata, bet otrs - iespiests auto, atbrauca glābēji un abus ievietoja “ātrajā” palīdzībā.

Izkāpušo cilvēku bija aizturējusi policija, viņš no sāpēm kliedza, vēlāk, izskatās, ka zaudēja samaņu. Tikmēr otrs - spēkratā iespiestais cilvēks - bija bez samaņas. Izskatās, ka smagāk cieta cilvēks, kurš vienkārši brauca pa ceļu, stāsta aculiecinieks.

Bija skaidri redzams, ka vīrietis, kurš bēga, bija lietojis alkoholu. Mašīnas aizmugurē mētājās vairākas tukšas grādīgo dzērienu pudeles.

Pagaidām nav informācijas par to, cik stiprā reibumā viņš sēdās pie stūres. Iespiesto “Audi” vadītāju no transportlīdzekļa atbrīvoja ugunsdzēsēji glābēji. Negadījuma vietā ieradās divas mediķu ekipāžas un ārstu speciālistu brigāde. Abu ievainoto stāvokli mediķi ilgstoši centās stabilizēt, lai cietušos nogādātu slimnīcā, bet diemžēl vīrietis, kurš vien brauca darba darīšanās un patrāpījās pa ceļam dzērājšoferim, zaudēja dzīvību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:33

Jaunākās diskusijas