Brīdina par bīstamu viltus "Wolt" kurjeru Purvciemā

tautaruna.lv 27.marts 2023, 13:15
 
Vladislavs Proškins/F64
Purvciema apkaimē bēdīgu slavu izpelnījies kāds garnadzis, kas, maskējies par piegādes uzņēmuma “Wolt” darbinieku, regulāri iekļūst apsargātās teritorijās un apzog automašīnas, vēsta "Degpunktā".

Pirms divām nedēļām interneta vidē tika publicēts video ar mērķi brīdināt Purvciema iedzīvotājus par rūdītu garnadzi. “Uzmanību, Rīgā uzdarbojas automašīnu zaglis! Jaunais cilvēks, kuru jūs redzat ekrānos, apzog automašīnas, viņa iecienītais laiks ir gan diena, gan nakts,” savā “TikTok” kontā ziņoja Anastasija Fjodorova.

Divu dienu laikā vīrietis pamanījies apzagt vismaz septiņas automašīnas, un teju katru reizi garnadža darbības fiksēja video novērošanas ieraksti.

14. martā plkst. 1.30 naktī vīrietis atgriezās nozieguma vietā, kur centās apzagt automašīnu, taču viņu nobiedēja signalizācija.

Vīrietis ir iecienījis maskēties par piegādes uzņēmuma “Wolt” darbinieku. Pirms pāris dienām garnadzis tajā pašā kurjera ekipējumā ielavījās daudzdzīvokļu mājā Augusta Deglava ielā 61. Sākotnēji nelūgtā viesa plāns bija pārliecināties, vai kāds no mājas iedzīvotājiem nav atstājis vaļā sava transportlīdzekļa durvis.

Garnadzis pēcāk iegāja kāpņutelpā un ar kādā pasta kastītē paņemtajām atslēgām centās atslēgt durvis, taču kaut kādu iemeslu dēļ viņam tas neizdevās. Viss, ko viņš panāca, ir mājā sacelta trauksme - sieviete atskārta, ka tas nav viņas vīrs, kurš cenšas tikt dzīvoklī. Satraucies par izgāzto plānu, vīrietis paķēra pirmo, ko ieraudzīja - velosipēdu - un metās prom.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:45

Jaunākās diskusijas