Šausmas Juglā: Vīrietis izdarījis pašnāvību publiskā vietā

tautaruna.lv 21.marts 2023, 13:15
 
Ilustratīvs attēls / F64
Šķebinošu skatu svētdien bija spiesti izturēt vairāki cilvēki, kas devās pastaigāties vai centās paspēt uz sabiedrisko transportu Rīgā, Murjāņu ielā. Visai publiskā vietā – ielas malā – koka zarā bija pakāries vīrietis. Dažiem gan radušās šaubas, vai tiešām cilvēks pats sev atņēma dzīvību, vēsta "Degpunktā".

Tramplīna ielas iedzīvotājs Oļegs ap desmitiem devās pastaigā ar suni Ladu un viņa uzmanību piesaistīja policijas bākugunis: “Gāju ar suni uz meža pusi. Tad vēl nekā nebija. Kad atgriezāmies, ieraudzīju, kā mirgo automašīnas.”

Oļegs ievēroja arī to, ka netālu no vīrieša līķa mētājas gara virve, kas varētu noturēt cilvēka svaru.

Tas šķitis aizdomīgi: “Tur bija tāds kā zars un gar to augstu, augstu, sarkana virve. (DP: Vai varētu būt tā, ka cilvēks ir pakāries?) Tajā vietā to izdarīt ir ļoti grūti. Manuprāt, viņš nav pakāries, tieši otrādi. Tāpēc, ka tas zars ir ļoti augsts un, kad tur staigāja policisti, viens no viņiem rādīja, ka tur ir zars, pāri zaram pārmeta, tāds garš striķis.”

Likumsargi noliedz, ka notikusi slepkavība, kuru pēc tam mēģināts noslēpt un uzdot par pašnāvību. Vīrieša identitāte ir noskaidrota.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:01

Jaunākās diskusijas