Sarkandaugavā šauj uz cilvēkiem

tautaruna.lv 20.marts 2023, 13:15
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Rīgā, Sarkandaugavā, pie vienas no daudzstāvu mājām vietējie iedzīvotāji pamanījuši kādu kompāniju ar, iespējams, pneimatisko ieroci, kas tika likts lietā. Neviens nav nopietni cietis, tomēr lodītes sabojājušas apģērbu, bet kāda sirmgalve tikusi pie ziluma, vēsta "Degpunktā".

Pirms kāda laika vienā no sociālās tīklošanās vietnēm jauns vīrietis jautāja kaimiņiem, vai viņi nav pamanījuši, kas ar pneimatisko ieroci šauj uz cilvēkiem Viestura prospekta 55. mājas apkārtnē. Komentāros vīrietis atklāj, ka nesen pa ķērienam gudriniekam ar ieroci pagadījies nepilngadīgs zēns: “Problēma, ka cilvēks [skolnieks] uzreiz nepamanīja, kas noticis. Paveicās, ka bija ziemas bikses un ķermeni nesasniedza. Atradām četrus caurumus biksēs un divas svina lodītes oderē.”

Ar savu pieredzi komentāru sadaļā dalās arī citi apkārtnē dzīvojošie: “Pirms Jaunā gada manai vecmāmiņai iešāva rokā tieši pie 55. mājas - bija zilums un lodītei raksturīgs nospiedums. Tika izsaukta policija. Viņi pieņēma mūsu iesniegumu, bet viņi nemeklēja šāvēju.”

“Degpunktā” devās uz Sarkandaugavu paši, lai apjautātos vietējiem, kas tad tur īsti notiek. Sastapām dažus iedzīvotājus, kuri bija gan redzējuši vīriešus ar ieroci, gan dzirdējuši savādus trokšņus pa logu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas