"Esam šokēti!" Siguldā atrad nogalinātu zirgu

tautaruna.lv 15.februāris 2023, 14:15
 
Pixabay
Kādā sociālā tīkla facebook grupā šonedēļ ievietota informācija par to, ka Siguldā atrasts ārkārtīgi nežēlīgā veidā noslepkavots zirgs. Ieraksta autori, garantējot anonimitāti, arī norādījuši, ka būs pateicīgi par atbalstu un informāciju saistībā ar notikušo.

"13. februārī, Siguldā Televīzijas ielā 32, kur tiek audzēti zirgi vienā no aplokiem tika atrastas dažas kumeļa ķermeņa daļas un iekšējie orgāni. Dzīvnieka karkass un viena kāja atrastas netika. Kopā ar Valsts policijas darbiniekiem, pieaicināto veterinārārstu un ekspertiem tika secināts, ka dzīvnieks aplokā ir sadalīts ar rokas instrumentiem, karkass izvilkts no aploka un pārvietots ar mehānisko transporta līdzekli virzienā no Televīzijas ielas uz Zemeņu, Celtnieku, Ogu ielām un, iespējams pat tālāk," teikts sociālajā tīklā facebook publicētajā ierakstā.

"Saistībā ar to, ka ir konstatēta noziedzīga rīcība un tiek pieņemts lēmums par kriminālprocesa uzsākšanu nepieciešama palīdzība iespējamo vainīgo noskaidrošanā. Ja kāds ir ievērojis, laikā no piektdienas vakara, līdz pirmdienas rītam neparastas darbības Televīzijas ielas apkārtnē, kas varētu norādīt uz pretlikumīgu rīcību vai redzējis rudas krāsas zirgu dzimtas dzīvnieku ķermeņa daļas atkritumos, pie kādas no mājām (kāja, āda u.c.) Celtnieku, Zemeņu, Ogu ielas apkārtnē, lūdzu sazināties ar mani personīgi. Minētā apkārtne ir iecienīta saimniekiem ar suņiem. daži ir aptaujāti un dalījušies ar noderīgiem novērojumiem. Iespējams, ka kāds no liela auguma suņiem ir arī ticis iesaistīts notikušajā. Lūgums pārskatīt savu māju videonovērošanas ierakstus un auto reģistratoru datus, kuri darbojas nepārtrauktā režīmā," lūdz ieraksta autors Māris.

"Ja pamanat kaut ko aizdomīgu, lūdzu sazināties ar mani personīgi, lai informāciju var nodod VP darbiniekiem. Esam šokēti par to, ka tas ir noticis Siguldas pilsētas teritorijā, vietā kur pastaigās dodas ģimenes ar bērniem, individuāli staigātāji un iespējams arī jūsu ģimenes locekļi. Būsim pateicīgi par atbalstu un informāciju. Anonimitāti garantēju," norādīts publikācijā.

Komentāros cilvēki norādījuši, ka nespēj noticēt notikušajam un cer, ka vainīgais tiks atrasts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:13

Jaunākās diskusijas