Atklājas šokējoši fakti par traģisko ugunsgrēku Garkalnes novadā

tautaruna.lv 15.februāris 2023, 3:30
 
F64
Jauni un pārsteidzoši fakti atklājušies saistībā ar traģisko ugunsgrēku, kas notika 2018. gada oktobrī Garkalnes novadā, šosejas Rīga-Sigulda malā. Uzliesmojot gāzes uzpildes stacijai, dzīvību zaudēja iestādes darbinieks, kāds aptuveni 40 gadus vecs vīrietis. Izmeklēšanā noskaidrots, ka upuris nonāvēts, vēsta "Degpunktā".

Par to, ka, iespējams, gāzes uzpildes stacijas tirdzniecības ēka aizdedzināta apzināti, liecināja prāvie likumsargu resursi, kas rīta pusē darbojās gar krāsmatām un notikuma vietā atrastā kanniņa ar degšķidrumu. Toreiz bojāgājušā vīrieša kolēģi pieļāva iespēju, ka cilvēks pats nolēmis šķirties no dzīves parādu un ģimenes likstu dēļ.

Tomēr pēc vairākiem gadiem atklājies, ka notikusi slepkavība. Kāds 47 gadus vecs vīrietis liktenīgajā naktī degvielas uzpildes staciju apzadzis un, lai slēptu izdarīto, aplējis to ar benzīnu un aizdedzinājis.

Kioskā gulošais darbinieks notiekošo nepamanīja un gāja bojā, gūstot apdegumus. Likumsargi noskaidrojuši, ka vīrieši bijuši pazīstami. 2022. gada maijā pārkāpējs aizturēts, un viņam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Šobrīd lieta jau nonākusi prokuratūrā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:37

Jaunākās diskusijas