Vecmīlgrāvja iedzīvotājus terorizē jauniešu banda

tautaruna.lv 5.februāris 2023, 21:30
 
F64
Pēdējo mēnešu laikā Vecmīlgrāvja Dombrovska ielas iedzīvotāji pa ielām pastaigājas piesardzīgi. Aktivizējusies jauniešu grupiņa, kas rūpīgi nolūko nākamo upuri, kuru apmētāt ar ledainām sniega pikām. Ņemot vērā, ka jaunieši teju vienmēr paspēj aizbēgt, pirms ierodas policija, apmētātie iedzīvotāji vairs nezina, kā ar sērgu cīnīties, vēsta "Degpunktā".

Vecmīlgrāvja iedzīvotājus terorizē jauniešu banda. Tā sociālās tīklošanās vietnē “Facebook” raksta kāds vīrietis, kas izklausījās izmisis par bērnu huligānisko uzvedību.

“Apmēram 12-14 gadus veci jaunieši septiņu cilvēku grupā atļāvās ņirgāties un apmētāt cilvēkus ar ledainām sniega pikām. Uz sievas aizrādījumiem nereaģēja un atļāvās viņu un vēl citu sievieti apmētāt ar pikām. Tika izsaukta policija, bet bērni pasmējās un aizbēga. Kā jūs domājat, ja es noķertu vienu no viņiem un aprunātos, kas būtu vainīgs? Droši vien, ka es, jo aizstāvējos. Kā cīnīties ar tādu jaunatni?” vaicā veikala “Narvesen” pārdevēja.

Izrādās, veikala apmeklētāji nav vienīgie, kuriem jaunieši trāpījuši ar sniega pikām. Arī “Narvessen” pārdevēja apgalvo, ka regulāri sauc policiju, jo bērni apsēduši viņas veikala skatlogu.

Tuvējo māju iedzīvotāji pikas dzird sitamies pret dzīvokļu logiem. Viena no sievietēm, kas piedzīvoja jauniešu grupiņas “uzlidojumu”, paspēja kaitnieciskās darbībās iemūžināt video.

Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļas pārstāvis Artjoms Kalacs apgalvo, ka iedzīvotāji rīkojas likumiski pareizi, saucot policiju. Aculiecinieki paši jauniešiem piedurt pirkstu nedrīkst, citādi izpelnīsies administratīvo pārkāpumu un prāvu naudas summu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:36

Jaunākās diskusijas