Ko vietējie stāsta par briesmīgo slepkavību Daugavpilī?

tautaruna.lv 25.janvāris 2023, 12:15
 
Ilustratīvs attēls / F64
22. janvāra vakarā Daugavpilī no Piekrastes ielas ar šautām brūcēm slimnīcā tika ievests kāds vīrietis, kurš vēlāk no gūtajiem ievainojumiem mira. Pret upuri tika vērsts mērķtiecīgs un labi izplānots uzbrukums, par kuru Daugavpils Jaunās forštates rajona iedzīvotāji runā atturīgi, vēsta "Degpunktā".
Šāvienu skaits, kurus tuvumā esošie iedzīvotāji dzirdēja, ir dažāds. No viena līdz pat sešiem. “Lexus” vadītājs uzbrucēju krustugunīs nonāca samērā klusā vietā - starp garāžām un daudzdzīvokļu namiem.

“Es jau devos gulēt ap plkst. 23. Es dzīvoju šīs puses istabā, otrajā stāvā. Man likās, ka uzsprāga riepa. Viens, divi, trīs, četri, un pēc tam it kā ieslēdzās mašīnas signalizācija,” stāsta Daugavpils iedzīvotāja.

“Pēc tam atskanēja mašīnas singāltaure. Viss. Pēc tam te sabrauca. Domājām, ka sprāga petarde. Pēc tam paskatījāmies pa logu un redzējām, ka divas mašīnas ir saskrējušās. Tas arī viss. Ieradās policija un neatliekamā medicīniskā palīdzība. Vairāk neko neredzējām,” stāsta Piekrastes ielas iedzīvotāja Anna.

Uzbrucēji, iespējams, bijuši divi, šaujamieroču vismaz tikpat vai vairāk, domā vietējie. Upuris ir 1980. gadā dzimušais Igors Bogdanovičs - noziedzīgās pasaules autoritāte ar iesauku “Bogdaša”, kurš, iespējams, ir saistīts ar 2008. gada slepkavību pie Daugavpils kluba “Taller”. Tā ziņo portāls Kompromat.lv.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas