Policists Londonā atzīstas, ka viņš ir sērījveida maniaks

tautaruna.lv 21.janvāris 2023, 18:30
 
SWNS/Scanpix/LETA
Londonas policists Deivids Keriks ir atzinies desmitiem izvarošanas un citos dzimumnoziegumos, kas veikti pret 12 sievietēm gandrīz divu desmitgažu laikā. Viņš izmantoja savu oficiālo stāvokli, lai iedvestu upuros bailes.

Keriks, kurš dzīvo Hertfordšīrā, tur arī pastrādāja lielāko daļu savu noziegumu laikā no 2003. līdz 2020. gadam.

Viņš iepazinās ar sievietēm populārās tiešsaistes iepazīšanās vietnēs, ieguva viņu uzticību, izmantojot policista amatu, un pēc tam pārņēma viņas savā pilnīgā kontrolē, diktējot viņām, ko ģērbt, ko ēst un kur gulēt. Dažiem upuriem viņš pat stingri aizliedza kontaktēties ar saviem bērniem, raksta BBC.

Kopumā Keriks veica 49 noziegumus un būtībā kļuva par sērijveida izvarotāju, turklāt 9 reizes nonāca kolēģu uzmanības lokā, taču izmeklēšanas pasākumi pret viņu ne reizi netika veikti. Viņš tika arestēts un atstādināts no dienesta tikai 2021. gadā.

Keriks, kurš dienēja īpašā vienībā, kas apsargā parlamenta deputātus un diplomātiskā korpusa locekļus, atzina, ka dažas sievietes tika izvarotas atkārtoti, vairāku mēnešu un pat gadu laikā, dažreiz ar fizisku spēku un ievainojumiem. Viņš arī atzina, ka daļu no saviem upuriem turējis piespiedu kārtā, proti, vienu no sievietēm vairākas reizes ieslēdzis skapī zem kāpnēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas