"Bērns sāka histēriski kliegt"; aculieciniece par smago avāriju Rumbulā

tautaruna.lv 17.janvāris 2023, 13:15
 
Vladislavs Proškins/F64
Trīs ugunsdzēsēju mašīnas, neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes un policija – šāds skats darba dienas izskaņā bija vērojams Rumbulā, kur notika smaga avārija ar apgrūtinātu satiksmi vairākas stundas, vēsta “Degpunktā”.
Iepretim viesnīcai “Visdari” notika smaga autoavārija ar diviem vieglajiem spēkratiem - “Ford” un “Toyota” un “Rīgas satiksmes” 15. autobusu.

“”Sēdēju” telefonā, neko īpaši neredzēju, tikai dzirdēju triecienu. Vietā, kur ietriecās automašīna, sēdēja omīte ar bērnu, bērns izkrita no vietas, sāka bļaut, histēriski kliegt, ka viņam bail,” stāsta autobusa pasažiere Ilona, norādot, ka, izkāpjot no autobusa, cita auto šoferis viņai pastāstījis, ka “Toyota” “nesusies” pa otro joslu, viņi gribējuši to palaist, bet paši ietriecās luksoforā, “Toyota” viņos un pēc tam sekoja ietriekšanās autobusā.

Trieciens bija tik pamatīgs, ka luksofors, ceļa aizsarbarjera un “Ford” automašīnas aizmugure tika iznīcināta pilnībā. Pēc sadursmes “Toyota” vadītājs esot atradies bezsamaņā, pirmo medicīnisko palīdzību viņam sniedzis autobusa šoferis un pēcāk ieradušies mediķi, kuri vīrieti nogādāja slimnīcā. Cieta arī jaunākais autobusa pasažieris.

Ilona stāsta - kādus piecus vai sešus gadus vecajam puikam pēc avārijas sāpēja kāja, bija šoka stāvoklis un viņš stipri kliedzis. Šoferis izkāpa ārā viņam palīdzēt. Tālāk jau izsaukti operatīvo dienestu pārstāvji. Negadījumā neviens nav gājis bojā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:16

Jaunākās diskusijas